Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. Meer weten?     Sluiten

Home Mooi & gezond Ontharen lumea-ipl  
 • Philips Lumea

  Met de Philips Lumea kun je elke dag van een gladde huid genieten, zonder stoppels of ingegroeide haartjes! De Lumea verwijdert haartjes voor maandenlang een zijdezacht resultaat. Het resultaat is zichtbaar binnen 8 weken. De behandeling is snel en veilig thuis te gebruiken!

  bekijk alle philips Lumea
  #

  IPL-techniek

  Philips Lumea is een innovatief lichtontharingsapparaat dat werkt op basis van Intense Pulsed Light (IPL)-technologie. Philips heeft de IPL-techniek geschikt gemaakt voor veilig en eenvoudig thuisgebruik. Ontharen via IPL is de manier om pijnloos en langdurig te ontharen en resulteert ineen zijdezachte huid
  Lumea maakt gebruik van korte, geconcentreerde lichtflitsen om het lichaam op een veilige, eenvoudige en pijnloze manier te behandelen, zonder gedoe met mesjes of wax. IPL-technologie is, bij regelmatig gebruik, de effectiefste ontharingsmethode met terugroeien van haartjes te voorkomen. Philips Lumea is de goedkoopste manier om te ontharen. Nadat je Lumea hebt aangeschaft kost het je namelijk geen extra geld meer.

  #

  de vijf redenen om voor Lumea te kiezen

  1. Lumea is wereldwijd het nummer 1 merk in IPL-lichtontharing
  2. Ontwikkeld in samenwerking met dermatologen
  3. De effectiefste manier van ontharen
  4. Het enige merk met unieke opzetstukkenvoor specifieke plekken van het lichaam
  5. Geen verborgen of bijkomende kosten

  hoe werkt Lumea? hoe gebruik je Lumea?

  Bekijk in deze handige video hoe Lumea Prestige werkt en hoe je Lumea op de juiste manier gebruikt voor optimaal resultaat.

  vergelijk de Lumea IPL-apparaten

  #
  #

  kies de beste Lumea voor jou

  bekijk alle philips Lumea