Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. Meer weten?     Sluiten

Home Elektronica Koptelefoons koptelefoonwijzer  
 • koptelefoonwijzer

  man met koptelefoon

  Of je ‘m nu in, over of op je oren wil dragen. Er muziek mee wilt luisteren tijdens het sporten, reizen of gamen: in de zoektocht naar een koptelefoon sta je voor veel keuzes. Met de koptelefoonwijzer heb je alle informatie op een rijtje, zo komt je ideale koptelefoon steeds iets dichterbij.

  bekijk alle koptelefoons

  gebruiksmomenten

  #

  onderweg

  Wil je onderweg optimaal genieten van elke noot en niet gestoord worden door je medereizigers? Een koptelefoon die omgevingsgeluiden dempt is dan ideaal. Het uitsluiten van geluid heet ook wel noise cancelling. Op deze manier kan jij optimaal genieten van dat hoognodige momentje voor jezelf. Naast dit high-tech snufje moet jouw ideale koptelefoon voor onderweg tegen een stootje kunnen, een lichtgewicht zijn en moet je hem gemakkelijk kunnen opbergen in je koffer of (reis)tas. Zorg daarnaast dat die helemaal voldoet aan je smaak, zodat je altijd in stijl op reis bent.

  Tip: Ben je lang onderweg? hou dan de batterijduur in de gaten, bijna alle noise cancelling koptelefoons werken namelijk op een accu.

  voor onderweg
  koptelefoons voor gamen

  gaming

  Met een koptelefoon ga je nog meer op in je videogame. Zo hoor jij je tegenstander al van ver aankomen en ben je hem een stapje voor, wat ten goede komt aan je scores. Speel je veel online multiplayers? De meeste koptelefoons zijn voorzien van een microfoon, waardoor je altijd in contact staat met je game buddy's. Zo kan je samen de juiste tactiek bepalen. Als je urenlang wilt genieten van de beste games is een comfortabele headset van groot belang. Niemand wilt afgeleid worden door een irriterende koptelefoon tijdens een online veldslag of een ritje in een race-auto. Kies daarom voor een over-ear koptelefoon die gemaakt is van leer of schuimrubber voor maximaal draagcomfort.

  Tip: Een draadloze koptelefoon zorgt ervoor dat je de volledige bewegingsvrijheid hebt en niet over een snoer heen rijdt met je game stoel, maar gaat wel ten koste van de geluidskwaliteit.

  voor gaming

  in-/on- of over-ear?

  Veiligheid, gebruikscomfort en gemak: bepaal hoe jij je koptelefoon het liefst draagt.

  in-ear

  Met oordopjes sluit je je gehoorgang af en hoor je weinig tot niets van je omgeving. Een uitkomst wanneer muziek je helpt concentreren. Omdat in-ears bijna niets wegen stop je ze zo in je tas. Voor extra draagcomfort zijn sommige in-ears voorzien van een bevestiging die je in of achter je oor vastklikt.

  alle in-ear

  on-ear

  Deze koptelefoon draag je óp je oren en is voorzien van zachte kussentjes: comfortabel als je lang muziek luistert. Daarnaast hoor je met een on-ear koptelefoon ook nog iets van je omgeving. Wel zo veilig als je deelneemt aan het verkeer.

  alle on-ear

  over-ear

  De schelpen van deze koptelefoon omvatten je hele oor. Zo heb je geen last van ruis uit je omgeving. Hierdoor hoef je in een lawaaiige ruimte het volume niet helemaal op te draaien. Dit voorkomt gehoorschade. Draag je een (zonne)bril? Dan zit een over- of in-ear koptelefoon het fijnst.

  alle over-ear

  extra functies