Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. Meer weten?     Sluiten

Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

Home Wonen & slapen Kerst Kerstverlichting voor binnen en buiten  
 • Kerstverlichting voor binnen en buiten

  Breng licht in de donkere dagen van december en haal de gezelligheid in huis met nieuwe kerstverlichting! Hang jij ieder jaar kerstlampjes op, maar vind je het wel eens tijd voor iets nieuws? En wil je die nieuwe kerstverlichting kopen, maar dit lekker doen vanuit je warme woonkamer? Bestel dan online bij wehkamp en creëer de volgende dag al die extra sfeer met je nieuwe kerstvelrichting. Of je nu op zoek bent naar extra sfeer voor binnen of buiten, voor de kerstboom of de feesttafel, bij wehkamp hebben we alles in huis om jouw kerst warm en sfeervol te maken.

  alle kerstverlichting

  Kerstverlichting binnen

  Denk je aan kerstverlichting voor binnenshuis, dan denk je waarschijnlijk meestal aan de lampjes voor in de boom. Gelukkig heb je daarin steeds meer variatie! Wil je niet alleen licht, maar ook kleur in huis halen? Ga dan voor de gekleurde lampjes. Ook clusterverlichting is populair: snoeren met veel kleine lampjes die in groepjes bij elkaar zitten. Dat maakt het extra gezellig!

  kerstverlichting voor binnen

  Kerstverlichting buiten

  Bij kerstverlichting voor buiten moeten de snoeren goed beschermd zijn tegen vocht, zodat je alles veilig kunt laten branden. Bij ieder product vind je in de omschrijving of het geschikt is voor buiten. Vaak is er speciaal voor buiten een transformator meegeleverd die de spanning omzet naar 24 volt. Uiteraard hebben wij ook veel led voor buiten. Bekijk de totale collectie buitenverlichting!

  kerstverlichting voor buiten

  Tips voor de mooiste kerstverlichting

  Wij houden van veel lampjes! Maar als je alles de hele dag aan laat staan, kan dat veel elektriciteit verbruiken. Wij geven je drie tips om te letten op het milieu én je portemonnee!

  1. Kies voor led-kerstverlichting. Led is vijf tot tien keer zuiniger dan traditionele verlichting en daardoor milieuvriendelijker en beter voor de elektriciteitsrekening. En mooi meegenomen, kerstverlichting van led gaat ook nog eens langer mee!
  2. Extra bezuinigen? Schaf dan een timer aan om je kerstlampjes op aan te sluiten. Zo kunnen ze nooit branden op een moment dat jij het niet wilt.
  3. Heeft jouw buitenverlichting een transformator? Haal dan de stekker uit het stopcontact, want ook als ze uitgeschakeld zijn, kunnen deze lampjes energie verbruiken.

  Tegenwoordig is er veel led-verlichting met warm-wit licht. Ook biedt wehkamp ledverlichting in extra warm wit licht. Vind je koel wit licht mooier? Dat hebben we ook! In de filteropties kun je de keuze maken voor de toon van het licht dat jij wilt, wel zo handig!


  Twinkelverlichting

  Twinkelverlichting

  Nieuw dit jaar is de twinkelverlichting. Dit is boomverlichting welke zowel voor binnen als buiten gebruikt kan worden en net dat extra speciale effect geeft. Twinkelverlichting wordt ook wel vergeleken met vuurvliegjes en is kenmerkend aan een warm licht met een zacht sprankelend, niet te overheersend, twinkeleffect. Dit twinkeleffect geeft een extra sfeervol gevoel!

  Alle twinkelverlichting
  Kerstfiguren

  Kerstfiguren

  Ga jij dit jaar voor een beetje fun in je kerstdecoratie? Kies dan een van de leuke verlichte figuren uit de collectie. De figuren zijn zowel binnen als buiten te gebruiken en zijn onderverdeeld in tuinstekers, figuren welke je op kunt hangen en figuren welke je neer kunt zetten. Wil je een verlicht figuur welke niet alleen bij kerst te gebruiken is? De sneeuwpop, puppy en eekhoorn kun je het hele seizoen laten staan!

  Alle kerstfiguren
  Koppelverlichting

  Koppelverlichting

  Ben je op zoek naar verlichting die de tuin of een gevel kan versieren? Kies dan voor koppelbare verlichting. Koppelbare verlichting is te herkennen aan één stekker/aansluitpunt en verschillende lichtsnoeren welke aan elkaar te koppelen zijn. Let op, als je kiest om met koppelverlichting te versieren, hou er dan rekening mee om ook een startkabel en adapter aan te schaffen!

  Alle koppelverlichting
  Kerstboomverlichting

  Kerstboomverlichting

  Er zijn verschillende soorten verlichting om de kerstboom te versieren. Kies in plaats van traditionele verlichting eens voor verlichting met figuurtjes. Zo valt de kerstboom extra op en kun je decoreren in een specifieke stijl. Denk hierbij aan een lichtsnoer met veertjes voor een echte boho look of verlichting met sneeuwpoppetjes voor een kerstboom met grappige details, ook leuk voor de kinderen!

  Alle kerstboomverlichting