Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. Meer weten?     Sluiten

Home Baby Bugaboo  
 • there’s nothing like a Bugaboo

  Bugaboo kinderwagens zijn geschikt voor elke situatie en zodanig ontwikkeld dat jij en je kind kunnen genieten van de meest comfortabele rit op elke ondergrond. Met het aanpasbare ontwerp en optionele accessoires ben je altijd voorbereid, wat er ook op je pad komt. There’s nothing like a Bugaboo.

  bekijk alles van Bugaboo

  kies de beste kinderwagen voor jou

  bekijk alle kinderwagens

  drie goede redenen om voor een Bugaboo te kiezen

  #

  de meest comfortabele rit

  Wielen laten onze wereld draaien. Ze helpen je niet alleen van A naar B te komen, maar vormen ook de basis van de soepele, solide ritten waar onze kinderwagens bekend om staan. We zijn voortdurend bezig onze wielen en vering nóg beter te maken, zodat je eenvoudig met één hand kunt sturen en jij en je kind kunnen genieten van een comfortabele rit.

  #
  #

  op alles voorbereid

  We houden rekening met het weer, het humeur van je baby, spontane uitjes en avonturen in het weekend met het hele gezin. We ontwikkelen kinderwagens die meegroeien met je gezin. Daarnaast zorgen onze accessoires ervoor dat je altijd voorbereid bent, wat er ook op je pad komt.

  de accessoires die je als ouders echt niet kan missen

  Haal meer uit je Bugaboo kinderwagen met de Bugaboo accessoires, zoals een voetenzak, comfort meerijdplankje of autostoeladapter. De perfecte aanvulling die je als ouders echt niet kunt missen.

  bekijk accessoires
  bugabooo kinderwagens