Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. Meer weten?     Sluiten

Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

Home Bissell  
 • Word expert in thuis schoonmaken

  BISSELL is een familiebedrijf dat inmiddels vijf generaties lang marktleider is in de zorg voor jouw huis. Samen met BISSELL wordt schoonmaken eenvoudig en snel. Voor iedere ondergrond in huis heeft BISSELL wel een product wat hier geschikt voor is. Van een laminaatvloer tot vloerbedekking en van een tegelvloer tot autobekleding.

  BISSELL heeft twee multifunctionele reinigers in het assortiment, de BISSELL Crosswave en de BISSELL Vac&Steam. Deze apparaten zijn naast het opzuigen van droog vuil geschikt voor het nat reinigen van de vloer voor een vlekkeloos resultaat. Wanneer je per ongeluk iets hebt gemorst op je tapijt of bank kun je de BISSELL SpotClean gebruiken om de vlek tot diep in de vezels te reinigen.

  Naast deze apparaten heeft BISSELL een assortiment steelstofzuigers, stoomreinigers, tapijtreinigers, rolvegers en een lijn speciaal voor het opzuigen van huisdier haren. De producten van BISSELL zijn de oplossing voor hardnekkige vlekken en zijn tijdbesparend door de multifunctionele eigenschappen.

  De thuishaven voor een nóg diepere reiniging

   Bekijk hier de collectie van BISSELL
   Beeld 1 Bissell

   Beeld 2 Bissell

   BISSELL Crosswave

   De BISSELL Crosswave is een 3-in-1 multi-oppervlaktereiniger gemaakt voor ons drukke leven. De multitaskende Crosswave stofzuigt, dweilt en helpt bij het drogen van jouw vloer in één eenvoudige stap! Het apparaat voert alle drie de stappen op hetzelfde moment uit en is geschikt voor alle afgesloten vloeren en karpetten in je huis. Maak meerdere vloeren schoon met één reinigend apparaat.

   De unieke borstelrol schrobt en wast vloeren voor een schoner resultaat. Het vuile water wordt niet opnieuw gebruikt voor de rest van de vloer, doordat het vuile en schone water apart wordt gehouden. Het vuile water wordt direct opgezogen met de rest van het vuil. De Crosswave is eenvoudig te bedienen door middel van de tiptoetsen.

   Bekijk hier de BISSELL Crosswave

   BISSELL Vac&Steam

   De BISSELL Vac&Steam is een multifunctionele 3-in-1 stofzuiger en stoomreiniger. Stoomreinigen doodt 99% van alle ziektekiemen en bacteriën met behulp van de kracht van water. Bespaar meer tijd met de BISSELL Vac&Steam en profiteer van onderstaande voordelen:

   - 3 manieren om schoon te maken - apart stofzuigen of stomen, of toch beide tegelijk. Bespaar tijd door stof op te zuigen en harde vloeren tegelijkertijd schoon te stomen.

   - Gemakkelijk te gebruiken met de digitale 'easy touch' knoppen op het handvat om eenvoudig over te schakelen van stofzuigen naar stomen of beiden tegelijk.

   - 'Dry Tank' technologie zorgt ervoor dat het droge stof en vuil apart blijft van de stoom. Met de 'Easy Empty' knop is de stofkamer eenvoudig te legen.

   - Voeg een frisse geur toe tijdens het schoonmaken met de bijgeleverde geurschijven die in een zakje in de anti-bacteriële pad geplaatst kunnen worden.

   - Vergeet de bezem, het stoffer en blik en zuig alle soorten stof, groot en klein, op met de krachtige 'Cyclonic Action' stofzuiger.

   Bekijk hier de BISSELL Vac&Steam
   Beeld 3 Bissell