Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. Meer weten?     Sluiten

Home babykamers  
 • welke babykamerstijl kies jij?

  Je buik groeit en het is tijd om op zoek te gaan naar de ideale babykamer. Natuurlijk wil je het mooiste én beste voor je kindje, maar wat ga je kiezen?
  Laat je inspireren door onze verschillende babykamerstijlen: stoer, trendsetters, zoet en dierenvriendjes.

  stoer

  Neem je kleintje mee op nachtelijk avontuur tussen de vleermuizen en sterren en ga voor een stoere babykamer. Zwart-witprintjes, strakke meubeltjes met steigerhout en stoere accessoires geven je kamertje een industriële sfeer.

  bekijk alles van stoer

  stoer

  Neem je kleintje mee op nachtelijk avontuur tussen de vleermuizen en sterren en ga voor een stoere babykamer.
  Zwart-witprintjes, strakke meubeltjes met steigerhout en stoere accessoires geven je kamertje een industriële sfeer.

  bekijk alles van stoer

  trendsetters

  Stap de trendsetters babykamer binnen en je voelt je spontaan vrolijk. Dit kamertje is een explosie van vrolijke kleuren en speelse printjes. Kies voor felgekleurde items en meubeltjes met een moderne uitstraling.

  bekijk alles van trendsetters

  trendsetters

  Stap de trendsetters babykamer binnen en je voelt je spontaan vrolijk.
  Dit kamertje is een explosie van vrolijke kleuren en speelse printjes. Kies voor felgekleurde items en meubeltjes met een moderne uitstraling.

  bekijk alles van trendsetters

  zoet

  In babykamerstijl zoet droomt je kindje weg in de wereld van Scandinavische prinsessen. Door meubels van licht hout en accessoires in lichtroze tinten te gebruiken, zorg je voor een romantische en rustige sfeer.

  bekijk alles van zoet

  zoet

  In babykamerstijl zoet droomt je kindje weg in de wereld van Scandinavische prinsessen.
  Door meubels van licht hout en accessoires in lichtroze tinten te gebruiken, zorg je voor een romantische en rustige sfeer.

  bekijk alles van zoet

  dierenvriendjes

  De dierenvriendjes babykamer voelt als een heerlijke wandeling door het bos. Ga voor houten meubeltjes en dierenfiguren in aardetinten. Ze zorgen voor een rustieke uitstraling en creëren een natuurlijke omgeving voor je kindje.

  bekijk alles van dierenvriendjes

  dierenvriendjes

  De dierenvriendjes babykamer voelt als een heerlijke wandeling door het bos. Ga voor houten meubeltjes en dierenfiguren in aardetinten.
  Ze zorgen voor een rustieke uitstraling en creëren een natuurlijke omgeving voor je kindje.

  bekijk alles van dierenvriendjes