Thrillers

334 Resultaten
Aanbevolen

334 Resultaten

Licht uit en gordijnen dicht, tijd voor het lezen van spannende boeken

Het leven is soms eentonig en er mag dan ook best wel wat spanning in. Je hoeft niet meteen de parachute op je rug te binden of op Google te zoeken naar de dichtstbijzijnde aanbieder van bungeejumpen. Met het lezen van een spannend boek zit jij zonder twijfel op het puntje van je stoel. Kun je de spanning even niet meer aan? Dan lees je de volgende dag gewoon verder. Bij wehkamp vind je een ruim aanbod verschillende boeken met het genre thrillers.

Waar moeten de beste thrillers boeken aan voldoen?

Wil je thriller boeken schrijven, dan zijn er enkele kenmerken waar het boek aan moet voldoen om een thriller genoemd te kunnen worden. Anders dan je misschien zou vermoeden, gaat het bij een thriller niet om geweld. De schrijver schrijft vanuit een hoofdpersoon en kiest voor diverse spannende ontwikkelingen, waarbij gedurende het verhaal toegewerkt wordt naar een specifiek doel. Denk hierbij aan het oplossen van een zaak, het bevrijden van een slachtoffer, et cetera. De lezer moet zich kunnen identificeren met de personages, waardoor een emotionele band ontstaat. Daardoor wil de lezer alleen maar snel verder lezen. Realistische personages met herkenbare emoties zijn in een thrillerboek heel belangrijk. Ben je vooral benieuwd wat er in het hoofd van de hoofdpersoon omgaat, zoals de motieven en denkpatronen? In een psychologische thriller wordt dit extra belicht.

Een ruim aanbod van verschillende thriller boeken

Bij wehkamp vind je eindeloos veel thrillerboeken, van bekende en minder bekende schrijvers. Denk aan boeken van Ester Verhoef, Linda van Rijn en Karin Slaughter. Zo maak je eenvoudig de verzameling van je favoriete schrijver compleet. We voegen regelmatig nieuwe titels toe. Wil je niets missen van het aanbod, neem dan regelmatig een kijkje om op de hoogte te blijven van het meest actuele aanbod.

Thrillers boeken bestellen bij wehkamp

Kies je voor het gemak van online shoppen en daarbij de beste service? Dan bestel je je thriller in de online shop van wehkamp. Hier hoef je nooit lang te wachten tot je de eerste bladzijde van je nieuwe boek omslaat. Plaats je namelijk vandaag je bestelling? Dan zorgen wij ervoor dat deze de volgende dag al bij je wordt bezorgd.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.