Space junkies VR (PlayStation 4)
 • -80%

  Space junkies VR (PlayStation 4)

  7.99je bespaart 34.-
  41.99adviesprijs

  Space junkies VR (PlayStation 4)

  Space Junkies is een intuitieve VR arcade shooter waar je vol gas door de dodelijke Orbital Arenas vliegt en extreme gevechten doorstaat

  Kenmerken:
  -DE DIRTY BOWL: Als je dacht dat het heelal vijandig was, wacht dan maar tot je in de Dirty Bowl speelt. De dood komt snel en hard van alle kanten als je vliegensvlug je weg vecht door Orbital Arenas (Orenas) - ontworpen om te doden en gebouwd voor sensatie.
  -MULTIPLAYER PROPVOL ADRENALINE: Je maakt deel uit van de elite Tribes van schietgrage Spacers. Vecht het uit in verraderlijke 2-vs-2 en 1-vs-1 gevechten.
  -LEER JE LICHAAM KENNEN: Dankzij complete VR belichaming ben je in staat om je handen en lichaam te gebruiken om zo instinctief de omgeving en je wapens te manipuleren, terwijl het gebruik van motion control in de controllers je volledig met je wapens los laat gaan.
  -VOLLEDIGE VR-NAVIGATIE IN DE RUIMTE: Ontwijk en manoeuvreer dwars door vijandige ruimteomgevingen en vlieg in 360 rondom slagvelden. Je overzicht wordt volledig op zijn kop gezet als tegenstanders snel, hard en van alle kanten op je af komen.
  -VERANDERING VAN WAPENS DOET DODEN? Met absurde wapens, van Sunblasters tot Bioguns, kun je van alle kanten en met beide handen je tegenstanders in de smiezen houden en uitschakelen.
  -HEE SCHATJE, HOOR JE ME? Een breed ruimtelijk geluid dompelt je volledig onder in de explosieve omgevingen.
  -NIET VAN DEZE WERELD: De eigenzinnige en prachtige eigenschappen van micro-zwaartekracht zijn je Virtual Playground! Van kettingreacties en dynamische belichting tot breekbare omgevingen: het slagveld past zich aan aan jouw input.
  lees meer

  Specificaties

  GenreAdventure & RPG
  PlatformSony PlayStation 4
  EAN3307216110637
  artikelnummer16-254-366

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.