Soundmaster MCD5550BR microset en platenspeler

  Soundmaster MCD5550BR microset en platenspeler

  234.-
  nog 5 op voorraad

  Soundmaster MCD5550BR microset en platenspeler

  Deze luxe microset met platenspeler zorgt ervoor dat jij al je oude platen weer van zolder kunt halen of juist een nieuwe platencollectie kunt beginnen. Je platen zijn te draaien op 33 1/3, 45 of 78 toeren. De Soundmaster MCD550 DBR is voorzien van en handige LCD display met klok, alarm en sleepfunctie. Een erg luxe uitvoering ondanks zijn wat retro design.

  Luister je favoriete radiozenders
  De microset combineert DAB+ radio-ontvangst met een analoge FM-radio. De DAB+ zorgt ervoor dat je zonder ruis van je favoriete muziek kunt genieten. Stel je favoriete radiozenders als voorkeurszender zodat je binnen één druk op de knop klaar bent. Speel CD’s of casettes af met de CD-speler en het dubbele casettedesk. De bediening gaat gemakkelij met de bijgeleverde afstandsbediening.

  Draadloze Bluetooth-verbinding
  Maak verbinding met je smartphone via Bluetooth om je favoriete nummers af te spelen via Spotify of een ander muziekprogramma.

  Digitaliseer je oude platen
  Heb jij een mooie verzameling platen op zolder staan en wil je die geweldige albums ook onderweg luisteren? Digitaliseer eenvoudig je platen, CD's en cassettes naar MP3 formaat en sla deze op op een USB-stick of SD-kaart op.

  Geen aparte versterker nodig
  De MCD5550BR is een microset en platenspeler in één. Dankzij de twee meegeleverde luidsprekers van 5W RMS heb je geen extra versterker nodig om optimaal te genieten van je platencollectie. Met deze Soundmaster ben je in één keer voorzien!
  lees meer

  Specificaties

  Bluetooth
  AUX ingang
  HDMI-aansluiting
  Aantal HDMI-aansluitingen0
  Aantal USB poorten1
  FM-radio
  Digitale radio (DAB+)
  bekijk alle specificaties
  BluetoothGarantie

  Reviews (1)

  algemene beoordeling
  (review)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.