• uitverkocht

  Sony ZVE10LBDI

  749.-
  Uitverkocht

  Mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Best Reviewed

  Best Reviewed

  op Kieskeurig in september 2021.

  Sony ZVE10LBDI

  De Sony ZV-E 10 + E PZ 16-50mm f/3.5-5.6 OSS zoomlens (met ingebouwde beeldstabilisatie) is de perfecte systeemcamera voor creativiteit.

  De grotere sensor maakt een wereld van kwaliteitsverschil
  De indrukkwekkende beelden van de ZV-E10 zijn het resultaat van de grote beeldsensor in APS-C-formaat: vrijwel dezelfde die we gebruiken voor de beste professionele filmcamera's. De sensor is tien keer zo groot als die in een gewone smartphone, waardoor er veel meer licht en beeldgegevens worden vastgelegd voor schitterende beelden en sprekende bokeh-effecten.

  Intrekbare aangedreven zoomlens
  De lichte, intrekbare E PZ 16–50 mm F3.5–5.6 OSS zoomlens uit de middenklasse meet ingeklapt slechts 29,9 mm. De lens is tevens uitgerust met een aangedreven zoom voor soepel, geruisloos en moeiteloos zoomen. In plaats van het gangbare veelhoekige diafragma heeft deze lens een rond 7-bladig diafragma voor een meer natuurlijke vervaging ('bokeh').

  Automatische en nauwkeurige scherpstelling
  Zonder gedoe met instellingen volgt de ZV-E10 jouw gezicht en ogen voor een stabiele scherpstelling zonder door andere onderwerpen te worden afgeleid. Wanneer je de focus toch wilt verleggen, hoef je maar het lcd-scherm aan te raken en de camera volgt het gekozen onderwerp dankzij Real-time Tracking met kunstmatige intelligentie.

  Indrukwekkende 4K-films
  Voor 4K-films met hoge resolutie hoef je slechts de knop MOVIE in te drukken en de grote beeldsensor van de ZV-E10 legt de kleurenpracht vast. Voor optimale details legt de beeldsensor 2,4x de voor 4K benodigde gegevens vast, waarna deze worden gecomprimeerd tot de uiteindelijke opname.

  Duidelijk beeldmateriaal bij minder licht
  Zelfs als je fotografeert bij weinig licht, zorgt de ZV-E10 voor prachtige, gedetailleerde beelden met minimale ruis. Dit dankzij de grote beeldsensor van de camera die voor een optimale lichtverzameling zorgt. Het resultaat: duidelijke, heldere beelden, zelfs als je binnen bij weinig licht of 's avonds buiten fotografeert.

  Gebouwd voor Clear Voice-opnamen
  Met de ZV-E10 neem je eenvoudig en zorgeloos je stem glashelder op. De ingebouwde directionele microfoon met 3 capsules is geoptimaliseerd om geluid van recht voor de camera op te nemen, zodat je zelfs midden in een menigte duidelijk te horen bent.

  Heldere geluidsopnamen, zelfs buiten in de wind
  De ZV-E10 komt met een windscherm dat windruis vermindert tijdens opnamen buiten. Bevestig het windscherm voor een zorgeloze opname-ervaring. Dan hoef je naderhand de geluidsniveaus niet meer aan te passen.

  Voor nog hogere audiokwaliteit
  Koppel de ZV-E10 met een microfoon van Sony die een digitale audio-interface via een multi-interfaceschoen ondersteunt voor heldere, digitale audio met weinig ruis.

  Vloeiende overgang van een professionele scherpstelling
  Met de ZV-E10 pas je de scherpstelsnelheid aan de situatie aan voor een indrukwekkendere uitstralin
  lees meer

  Specificaties

  Megapixels25
  Optische zoom3
  LCD-scherm formaat (inch)3
  Beeldstabilisator
  Kantelbaar LCD-scherm
  ISO-waarden320000
  Flitser
  bekijk alle specificaties
  Kantelbaar LCD-schermFull HD-filmWifiGarantieTouchscreenBluetooth

  Reviews (10)

  algemene beoordeling
  (10 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.