Sony ZV1BDI.EU compact camera
 • 100.- cashback

  SonyZV1BDI.EU compact camera

  749.-
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis
  100.- Cashback

  100.- Cashback

  op deze Sony ZV-1 Vlogcamera. Deze actie is geldig t/m 31 juli 2021.Hoe werkt de actie? Ga naar https://www.sony.nl/deals-aanbiedingen - en registreer je aankoop. Hier vind je ook de actievoorwaarden.

  Sony ZV1BDI.EU compact camera

  Ben je actief als vlogger of heb je een goede camera nodig waarmee je eenvoudig een livestreamverbinding op kan zetten? Dan is de Sony ZV-1 een uitstekende keuze! Met deze camera maak je hoogwaardige foto’s en video’s. De ZV-1 is compatibel met Sony alles-in-één Bluetooth handgrepen. Deze camera stelt automatisch scherp, is uitgerust met SteadyShot en heeft nog véél meer voordelen om jouw vlogs naar een hoger niveau te tillen!

  Hoogwaardige fotokwaliteit
  Maak hoogwaardige foto's dankzij de Exmor RS CMOS-sensor van 13,2 x 8,8 mm en de ZEISS 24-70mm20-lens. De grote sensor en de lens met groot F1.8-2.8-diafragma, in combinatie met de nieuwste generatie BIONZ X-processor, leveren beelden van professionele kwaliteit en uitzonderlijke prestaties, zelfs bij weinig licht, evenals prachtige achtergrond-bokeh voor portretten.

  Zet een livestreamverbinding op
  Deze nieuwste vlogcamera ZV-1 heeft een software-update ondergaan waardoor deze camera als hoogwaardige video- en audiowebcam dient. Bovendien maakt deze update het mogelijk om eenvoudig (door het gebruik van slechts één USB kabel) een livestream verbinding op te zetten. Dit doe je eenvoudig door je Sony camera aan je pc of Sony Xperia smartphone aan te sluiten via een USB kabel.

  Stabiele beelden
  Dankzij SteadyShot heb je vloeiende en stabiele beelden, zelfs als je loopt. Deze camera is speciaal gemaakt voor opnamen uit de hand of met een handgreep. Bovendien kun je met het uitklapbare lcd-scherm de kadrering voor vlogs en selfies controleren zonder dat de weergave wordt beperkt door accessoires zoals microfoons.

  Altijd goede belichting
  Het slimme algoritme voor automatische belichtingsovergang van de ZV-1 zorgt voor snelle aanpassing van de belichting, zelfs wanneer de lichtomstandigheden sterk veranderen, van schaduw naar zonlicht, zowel binnen als buiten.

  Stuur video’s naar je smartphone
  Vanaf nu hoef je niet meer te wachten totdat je voor je pc zit om video's en foto's met iedereen te delen. Met Imaging Edge Mobile21, gratis voor Android- en iOS-apparaten, kun je jouw ZV-1 op afstand volgen en bedienen, draadloos back-ups van je beelden maken en deze versturen naar je smartphone, zelfs wanneer de camera uitgeschakeld is. Dankzij Imaging Edge Mobile kun je beelden vanaf elke locatie delen, zonder dat de matige beeldkwaliteit van je telefooncamera een rol speelt.

  Perfecte productresentatie
  Til productbeoordelingen naar een volkomen nieuw professioneel niveau met de functie Product Showcase Setting (instelling voor productpresentatie), die snelle en nauwkeurige scherpte-overgangen biedt van jou naar het weergegeven product. De aanpasbare C2-knop activeert deze instelling standaard, zodat scherpstelling en verbreding van het beeldveld voorrang krijgen boven jouw gezicht. Als u een product vasthoudt voor de camera, wordt het focuspunt verwijderd van je gezicht.

  Overige kenmerken
  - Systeemvereisten: Windows 8.1/Windows 10, macOS 10.13 - 10.15/11.0
  - Inhoud van de verpakking: oplaadbare batterijen, micro-USB-kabel, windscherm, windschermadapter, handleiding
  lees meer

  Specificaties

  Full HD-filmWifiTouchscreenGarantie

  Reviews (9)

  algemene beoordeling
  (9 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.