Sony XPERIA L4 (blauw), Blauw
 • uitverkocht

  SonyXPERIA L4 (blauw)

  199.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Sony XPERIA L4 (blauw)

  Dankzij een indrukwekkend 21:9-breedbeeldscherm van 6,2 inch, een gestroomlijnd ontwerp, functionaliteit voor meerdere vensters en drie camera's kun je met de Xperia L4 zoveel meer doen met een smartphone.

  Gemaakt voor multitasken
  Met de optie voor meerdere vensters 1 op het 21:9-breedbeeldscherm kunt u het scherm eenvoudig opsplitsen in twee verschillende vensters en in elk venster een andere app uitvoeren. Het is perfect voor multitasken: berichtjes versturen op het ene venster terwijl u een video bekijkt op het andere.

  Eenvoudig met één hand te bedienen
  Ondanks het grote scherm van 6,2 inch kunt u de Xperia L4 eenvoudig met één hand bedienen. De minischermfunctie brengt alles binnen handbereik, terwijl de Zijsensor u snel en intuïtief toegang geeft tot al uw apps.

  Drievoudige camera voor driedubbel plezier
  Creatief aan de slag met een drievoudige camera met 26 mm, groothoek, 17 mm ultrabreed en een dieptecamera voor prachtige bokeh-effecten. De veelzijdige groothoekoptie dekt de meeste opnamesituaties, maar als u bredere scènes wilt vastleggen, schakelt u gemakkelijk over op ultrabreed.

  Batterij met lange gebruiksduur
  Met een duurzame 3580 mAh-batterij zorgt de Xperia L4 ervoor dat u al het vermogen heeft dat u nodig hebt om verbonden te blijven.

  Krachtige prestaties binnen handbereik
  Dankzij een krachtige processor, in combinatie met Wi-Fi en snelle 4G voor uploads en downloads, worden apps, films, games makkelijk geladen
  .
  Geheugen
  Sla al uw favoriete apps, media en meer op met een intern geheugen van 64 GB. Geef de opslag van je telefoon een boost tot wel 512 GB via een micro-SD-kaartsleuf.

  Dubbele SIM
  De Dubbele SIM-optie biedt een eenvoudige manier om uw persoonlijke en werkgesprekken gescheiden te houden.
  lees meer

  Specificaties

  SimlockvrijTouchscreenWifiBluetoothUSB-aansluitingGPS