Sony WF1000XM3 Bluetooth oortjes, Zwart
 • merkdeal

  SonyWF1000XM3 Bluetooth oortjes

  149.-169.-je bespaart 20.-
  vandaag besteld, morgen in huis
  Merkdeal

  Merkdeal

  Dit artikel is tijdelijk extra scherp geprijsd.De korting is reeds verrekend in de hier getoonde prijs.

  Eisa Award

  Eisa Award

  dit product is door de Eisa organisatie uitgeroepen tot Best Product 2019-2020<a href="www.bol.com">wehkamp</a>

  Sony WF1000XM3 Bluetooth oortjes

  Even niets anders dan muziek, geen omgevingsgeluiden, die je storen! De Sony  WF-1000XM3 in-ear bluetooth koptelefoon biedt je een krachtig geluid met een comfortabele pasvorm. De perfecte in-ear koptelefoon voor al je activiteiten.  De Wireless Noise Cancelling-technologie in de WF-1000XM3 is de meest geavanceerde die ooit in een volledig draadloze hoofdtelefoon is toegepast en gebruikt een QN1e-processor voor HD Wireless Noise Cancelling. Je kunt dus helemaal in je muziek opgaan. Als de speciale QN1e-processor voor HD Noise Cancelling omgevingsgeluiden opvangt, gaat hij aan het werk. Hij annuleert niet alleen geluiden over bijna het volledige frequentiebereik, maar gebruikt ook minder stroom. De dubbele microfoon – één microfoon met voorwaarts- en één met terugkoppeling – op het oppervlak van de hoofdtelefoon vangt meer omgevingsgeluiden op, ongeacht of het om geluid tijdens een vlucht, verkeerslawaai of gepraat op kantoor gaat. Een sensor in elk oordopje detecteert of je één oordopje of beide oordopjes draagt en past het afspelen daar op aan. Haal één oordopje uit je oor en de muziek wordt automatisch aan beide kanten gepauzeerd. Stop het oordopje weer terug en de muziek speelt automatisch verder.

  De hoofdtelefoon heeft een kleine driver van 6 mm, die voor rijk, helder en indrukwekkend geluid zorgt. De Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX™) schaalt gecomprimeerde digitale muziekbestanden op naar bijna hi-res audiokwaliteit. Een nieuwe Bluetooth®-chip en een geoptimaliseerd antenne-ontwerp bieden een stabiele verbinding voor urenlang hoogwaardig draadloos streamen. In plaats van het geluid van het ene naar het andere oor door te geven, geeft de nieuwe Bluetooth®-chip het geluid tegelijkertijd aan het rechter- en linkeroor door en biedt daardoor een uitzonderlijke luisterervaring. Video-inhoud op je smartphone of tablet bekijken? De geavanceerde draadloze verbinding op de WF-1000XM3 synchroniseert wat je op het scherm ziet nauwkeurig met wat je op je hoofdtelefoon hoort.

  Door je vinger over de oordopjes te plaatsen, zet je het volume zacht en laat je omgevingsgeluiden binnen. Zo kunt je direct met iemand praten zonder je hoofdtelefoon af te zetten. De Sony | Headphones Connect-app biedt adaptieve geluidsregeling, een slimme functie die automatisch detecteert wat je aan het doen bent — bijvoorbeeld reizen, wandelen of wachten — en vervolgens de instellingen voor de omgevingsgeluid aanpast aan de situatie. Je kunt de instellingen ook volledig personaliseren. Gesprekken klinken vloeiend met eenvoudig handsfree bellen. De WF-1000XM3-hoofdtelefoon biedt een helderder stemgeluid en je kunt gesprekken zowel zonder als met beide oordopjes aannemen. Op deze manier kunt ze om de beurt opladen of gesprekken duidelijk verstaan in een lawaaiige omgeving.

  Met een opgeladen batterij biedt de hoofdtelefoon 6 uur vermogen en dankzij het handige oplaaddoosje kun je de batterij nog 3 extra keer gedurende de dag opladen. Dat is tot 24 uur ruisvrij luistergenot. Als Wireless Noise Cancelling is uitgeschakeld, is het zelfs nog langer: 8 uur vermogen als de batterij volledig opgeladen is. In combinatie met 3x opladen via het oplaaddoosje is dat tot 32 uur aan muziek.
  lees meer

  Specificaties

  Bluetooth

  bekijk meer

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.