Sony voicerecorder ICDPX470.CE7 zwart, Zwart
 • uitverkocht

  Sonyvoicerecorder ICDPX470.CE7 zwart

  99.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Sony voicerecorder ICDPX470.CE7 zwart

  Met de Sony voicerecorder ICDPX470 kun je rechtstreeksbestanden snel en eenvoudig van en naar je computer verzenden. De Sony voicerecorder ICDPX470 beschikt over een 4 GB ingebouwd geheugen, zodat je maximaal 59 uur en 35 minuten aan stereo-opnamen kunt maken bij mp3 128 kbps. Het geheugen is uit te breiden met een microSD-kaart tot maximaal 32 GB. Dit staat gelijk aan meer dan 536 uur (microSD 32 GB, mp3 128 kbps) aan opnamen.

  S-microfoonsysteem legt verre en stille geluiden vast

  Je kunt nu onduidelijke audiobronnen opnemen zonder dat u te veel achtergrondgeluid opneemt, dankzij de zeer gevoelige S-microfoon met beperkte ruis. Zelfs het geluid van tjilpende vogels in de verte kunt je op een natuurlijke en heldere manier opnemen.

  Maak opnamen en luister in lineaire PCM- en mp3-indeling
  Kies uit twee veelgebruikte bestandsindelingen voor je opnamen. Lineaire PCM-bestanden zijn groter maar gedetailleerder ideaal voor muziekopnamen. Mp3-bestanden zijn gecomprimeerd en nemen minder geheugen in beslag, waardoor deze beter geschikt zijn om lange lezingen of vergaderingen op te nemen. De ICD-PX470 speelt ook mp3- en PCM-bestanden af, zodat je naar je favoriete nummers kunt luisteren in de muziekspelermodus
  lees meer

  Specificaties

  bekijk meer van Sony