Sony SRSXB32G Bluetooth speaker, N.v.t.
 • Uitverkocht

  SonySRSXB32G Bluetooth speaker

  99.-88.-je bespaart 11.-
  N.v.t.
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Sony SRSXB32G Bluetooth speaker

  De Sony SRSXB32G bluetooth speaker, in de kleur groen, beschikt over een oplaadbare accu die tot wel 12uur mee kan. Neem de bluetooth speaker overal mee naar toe dankzij het compacte formaat.  EXTRA BASS met LIVE SOUND en feestverlichting creëren het perfecte draagbare muziekfestival.  De SRSXB32G heeft knipperende draadverlichting die synchroon loopt met de muziek. Wanneer de speaker is geactiveerd, tik je eenvoudigweg op verschillende plaatsen op de speaker om diverse geluiden te maken, zoals een scratch, snare, kick-drum en cowbell. Regel het volume met kracht, tik zachtjes voor een zacht geluid of geef hem een flinke tik voor een krachtig geluid.
  Wireless Party Chain
  Verbind tot wel 100 draadloze speakers via BLUETOOTH-technologie en synchroniseer de muziek en het licht, zodat iedereen dezelfde beat hoort. Laat het licht willekeurig of in een rondje knipperen.

  Volledig stof- en waterbestendig
  Dankzij de IP67-classificatie kan je deze speaker meenemen naar het strand (zout water is geen enkel probleem), het bos, de woestijn of waar je maar wilt. De SRSXB32G blijft spelen, hoe stoffig de omgeving ook is. Met een IP67-classificatie kan de speaker zonder problemen in water worden ondergedompeld en schoongemaakt.
  lees meer

  Specificaties

  USB-aansluiting