Sony PSLX310XB12B platenspeler, N.v.t.
 • Uitverkocht

  SonyPSLX310XB12B platenspeler

  215.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Sony PSLX310XB12B platenspeler

  Met de Sony PSLX310XB12B platenspeler kun je genieten van jouw platencollectie met al het gemak van draadloze technologie. Verbind via BLUETOOTH-technologie om naar jouw favorieten platen te luisteren via uw draadloze speakers of hoofdtelefoons. In het vak onder het draaiplateau bevindt zich een keurig afgewerkte 45-toerenadapter, zodat je ook jouw klassieke single kun beluisteren. De platenspeler heeft een minimalistisch ontwerp voor een eenvoudige bediening.
  Automatische afspeelknop
  Dankzij de eenstapsfunctie voor volledig automatisch afspelen laat de platenspeler de pick-uparm automatisch zakken, en streamt de muziek naar het gekoppelde Bluetooth-apparaat. Wanneer de plaat afgelopen is keert de pick-uparm automatisch terug in de ruststand. De pick-uparm heeft een nieuw stijlvol ontwerp, een stevige aluminium constructie en zorgt voor een stabieler, rijker en helderder geluid en een krachtige bas.
  Haal meer uit uw muziek
  Wilt je jouw platen zo goed mogelijk kunnen blijven beluisteren? Synchroniseer de versterkingsregelaar met het audioniveau van jouw plaat zodat je jouw muziek zoveel mogelijk zonder vervorming kunt beluisteren. Van groovende jazz en klassieke concerten tot hiphop-beats en pop — dankzij de verfijnde bouw van de platenspeler krijgt alles dat warme en soepele vinylgeluid.

  Dikke stofkap voor het perfecte geluid
  Een dikke stofkap dempt de akoestische druk van jouw speakers voor meer stabiliteit en minder vervorming. Je kunt er ook voor kiezen om deze weg te halen, zodat je op jouw eigen manier naar uw muziek kunt luisteren.

  Aluminium draaiplateau voor stabiliteit tijdens het afspelen
  De platenspeler heeft een riemaandrijving en een gegoten aluminium draaiplateau. Het draaiplateau is licht maar toch robuust en blijft stabiel tijdens het draaien om jouw muziek helderder ten gehore te brengen.


  Afmetingen en gewicht
  - Afmetingen (hxbxd) 10,8x43x36,7 cm
  - Gewicht: 3,5 kg
  lees meer

  Specificaties

  Garantie