Sony PS4 Wireless Dualshock 4 V2 controller rood camo, Rood camouflage
 • uitverkocht

  SonyPS4 Wireless Dualshock 4 V2 controller rood camo

  69.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Sony PS4 Wireless Dualshock 4 V2 controller rood camo

  De Dualshock 4 draadloze controllerfamilie is enorm gegroeid sinds de lancering bijna zes jaar geleden, Sony heeft ondertussen meer dan 25 kleuren geïntroduceerd, variërend van klassiek Jet Black en Wave Blue tot de Sunset Orange en Red Crystal.
  En nu worden er vier nieuwe kleuren toegevoegd aan de groeiende line-up om je te helpen in stijl te spelen vanaf het najaar 2019.

  Red Camouflage
  Zwart, rood en bruin nemen het iconische camouflagepatroon van de controller in combinatie met zilveren details voor extra flare.
  De draadloze DUALSHOCK 4-controller is voorzien van vertrouwde bedieningselementen en bevat nieuwe manieren om met games en andere spelers te communiceren. Ervaar de evolutie van het spel met de draadloze DUALSHOCK 4 controller.

  Alles volledig onder controle
  De heerlijk nauwkeurige PS4-bediening krijgt een nieuwe dimensie met PS VR: elke game is compatibel met de DUALSHOCK 4 draadloze controller (v2). Daarnaast wordt de lichtbalk voortdurend gevolgd voor nog nauwkeurigere bewegingen in de game.

  Vernieuwde bediening
  Krijg nauwkeurige controle over jouw game met de verbeterde dubbele analoge sticks, de triggertoetsen bieden een nog groter gevoel van controle, terwijl het capacitieve touchpad eindeloos veel mogelijkheden biedt voor nieuwe gameplay-mogelijkheden.

  Lichtbalk
  Zie in één oogopslag gegevens over de status van jouw tegenstanders en andere belangrijke game-informatie met de vierkleurige led-verlichting die synchroon loopt met de gameacties.
  lees meer

  Specificaties