Sony PlayStation VR mega pack 3 (Incl. Camera + 5 Games), Wit

  SonyPlayStation VR mega pack 3 (Incl. Camera + 5 Games)

  339.99
  vandaag besteld, morgen in huis

  Sony PlayStation VR mega pack 3 (Incl. Camera + 5 Games)

  PlayStation VR | PlayStation Camera | PlayStation Camera Adapter voor de PS5 Console | 5 Games.
  Plaats jezelf midden in een buitengewone gamewereld met exclusieve PS VR-games, hyperrealistische 3D-omgevingen en ongelooflijke details

  Alle 5 de games speelbaar op de PlayStation 4 en Playstation 5.
  - PlayStation VR WorldsBlood & Truth
  - MossEveryboy's Golf VR
  - Astrobot Rescue Mission

  Speel ondersteunde PS VR-games op je nieuwe PS5
  Verbind je PlayStation VR en je PS5-console en geniet van ondersteunde PS VR-games. Als je je PS VR met je PS5-console wilt gebruiken, heb je je PlayStation Camera* voor PS4 en een PlayStation Camera-adapter nodig. Die laatste hoef je niet te kopen.

  *Voor het spelen van PS VR-games op een PS5-console heb je een PS VR-headset, een PlayStation Camera voor PS4 (model CUH-ZEY1 of CUH-ZEY2) en een PlayStation Camera-adapter nodig (geen aankoop vereist). Ga naar playstation.com/camera-adaptor voor meer informatie). Voor de beste PS VR-ervaring op PS5 raden we aan om een DUALSHOCK4 draadloze controller te gebruiken. Voor bepaalde games zijn mogelijk PlayStation Move-bewegingscontrollers vereist of ze moeten compatibel zijn met de PlayStation VR-richtcontroller. De nieuwe HD-camera voor PS5 is niet compatibel met PS VR. De PS VR-headset, PS Camera, DUALSHOCK4 draadloze controller, PS Move-controllers en PS VR-richtcontroller zijn allemaal afzonderlijk verkrijgbaar van PS5.

  360 graden zicht
  Bekijk hoe een levende, adembenemende gamewereld om je heen tot leven komt, met een naadloos gezichtsveld, welke kant je ook op kijkt.

  Sensationele visuals
  Ervaar nieuwe realiteiten met een aangepast OLED-scherm en vloeiende beelden met 120 fps, waardoor je volledig in je games opgaat.

  3D-audio
  Ontdek de nieuwe dimensie die geluid biedt, want met 3D-audiotechnologie kun je precies horen waar de geluiden om je heen vandaan komen en hoe ver weg ze zijn.

  Ingebouwde microfoon
  Chat online met je vrienden, bespreek je gametactiek en dompel jezelf nog meer onder in de virtuele wereld met de geïntegreerde microfoon van de headset.

  PlayStation Camera
  Met dubbele lenzen en 3D-dieptesensoren houdt de PlayStation Camera de positie van de headset, de PlayStation Move-bewegingscontroller en de DUALSHOCK 4 draadloze controller vanuit elke hoek bij.

  Nauwkeurig volgen
  De PlayStation Camera volgt negen led-lampjes aan de voor-, achter- en zijkant van de PS VR-headset. Zo worden je bewegingen uiterst nauwkeurig vertaald naar de gamewereld, waar je je ook in de speelruimte bevindt.
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.