Sony PlayStation 5 PULSE 3D draadloze headset (PlayStation 5)
 • uitverkocht

  SonyPlayStation 5 PULSE 3D draadloze headset (PlayStation 5)

  99.99
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Sony PlayStation 5 PULSE 3D draadloze headset (PlayStation 5)

  PULSE 3D™ draadloze headset
  Bereid je voor op de volgende generatie game-audio met de PULSE 3D draadloze headset voor PS5™.

  How Games Were Made to Sound ™
  Geniet van een moeiteloze, draadloze ervaring met een headset die speciaal is afgestemd op de 3D-audio van PS5-consoles. De PULSE 3D draadloze headset heeft een verfijnd design met dubbele noise-cancelling microfoons, een USB Type-C®-oplaadpoort en diverse handige bedieningsfuncties.

  Gemaakt voor de volgende generatie

  Speciaal afgestemd op 3D-audio
  De PULSE 3D draadloze headset is speciaal afgestemd om de 3D-audio te leveren die mogelijk wordt gemaakt door de PlayStation®5-console.

  Dankzij Tempest 3D AudioTech geeft de PS5-console je het gevoel alsof het geluid uit elke richting komt, voor een ongelooflijke beleving waarin je je helemaal kunt verliezen.

  Verfijnd design
  Game in stijl met een gestroomlijnde headset die perfect past bij de look van de PS5-console. De verfijnde oorkussens en hoofdbandriem maken de headset ook nog extra comfortabel.

  Haal het meeste uit je avonturen

  Draadloze adapter
  Game tot wel 12 uur draadloos dankzij de ingebouwde oplaadbare batterij. Met de meegeleverde adapter kun je hem aansluiten op je PS5- of PS4™-console, maar ook op compatibele Windows- en macOS®-computers.

  3,5mm-aansluiting
  Gebruik de meegeleverde 3,5mm-audiokabel om de headset makkelijk aan te sluiten op je PlayStation®VR of een mobiel apparaat.
  lees meer

  Specificaties