overzicht
Sony PlayStation 4 Slim Days Of Play Special Edition 1TB (Grijs)
 • Uitverkocht

  SonyPlayStation 4 Slim Days Of Play Special Edition 1TB (Grijs)

  349.99299.-je bespaart 50.99
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Consoles & games

  Sony PlayStation 4 Slim Days Of Play Special Edition 1TB (Grijs)

  Sony is weer gekomen met een nieuwe Days of Play editie, dit maal een PlayStation 4 Slim Limited editie met staal grijs look. De slankere, lichtere PS4 Slim console met een verbluffend gamevermogen en opslagruimte van 1 TB.

  PlayStation 4 Slim Staal grijs
  Dankzij dynamisch verbonden gamen, krachtige graphics, hoge snelheid, geavanceerde personalisatie, geïntegreerde sociale mogelijkheden en vernieuwende functies voor een tweede scherm is het gamen op deze Playstation 4 meeslepender dan ooit tevoren.

  DualShock 4 controller V2
  De PlayStation 4 wordt geleverd met een DualShock 4 controller. Deze controller beschikt over nieuwe verbeteringen voor de meest meeslepende game-ervaringen, inclusief een gevoelig six-axis-sensor en touchpad bovenop de controller dat voor een nieuwe manier van gamen zorgt. Met de nieuwe SHARE-toets kun je video's streamen en delen met slechts één druk op de knop. De video's worden geüpload terwijl je speelt. Het is ook mogelijk om je gameplay in realtime uit te zenden waardoor al je vrienden live kunnen meekijken vanuit een andere locatie.

  Design
  De PS4 is voorzien van een eenvoudig maar modern design, geaccentueerd door de lineare vormen. Het oppervlak van de Playstation 4 is onderverdeeld in vier secties die samen één onderdeel maken. De DVD drive en knoppen zijn hier in geïntegreerd. Het is mogelijk om de Playstation 4 zowel horizontaal als verticaal te plaatsen. Dankzij het licht gebogen ontwerp aan de voor- en achterzijde heb je gemakkelijk toegang tot alle functies en knoppen.

  Wil je online gamen? Vergeet dan geen PlayStation Plus aan te schaffen.
  Let op: verticale standaard wordt niet meegeleverd!
  lees meer

  Specificaties

  toegevoegd aan winkelmand