PS4 consoles
Sony PlayStation 4 Slim 500GB + Fortnite Neo Versa bundel, Zwart
 • Uitverkocht

  SonyPlayStation 4 Slim 500GB + Fortnite Neo Versa bundel

  299.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Sony PlayStation 4 Slim 500GB + Fortnite Neo Versa bundel

  Stort je in Fortnite Battle Royale en Creative met deze speciale bundel.
  - Neo Versa-outfit (alleen Battle Royale en Creative)
  - Neo Phrenzy Back Bling (alleen Battle Royale en Creative)
  - 2000 V-Bucks

  V-Bucks is een valuta in het spel die je kunt uitgeven in de Fortnite Battle Royale-, Creative- en Save the World*-modus. In Battle Royale en Creative kun je nieuwe aanpassingsvoorwerpen kopen, zoals nieuwe outfits, gliders, pikhouwelen, emotes en wraps! In Save the World kun je X-Ray Llama's kopen die blauwdrukken voor wapens en vallen bevatten plus nieuwe helden en meer!

  Let op: je kunt geen voorwerpen overzetten tussen Battle Royale en Save the World.

  *Save the World-modus niet inbegrepen.

  De slankere, lichtere PS4, 's werelds bestverkochte console met een verbluffend gamevermogen en opslagruimte van 500 GB.

  Speel je favoriete games op de vernieuwde versie van de Playstation 4. Deze Slim uitvoering is 16 procent lichter en verbruikt 28 procent minder energie dan de originele PS4. De krachtige hardware zorgt ervoor dat je moeiteloos kunt genieten van mooie graphics en een soepele game ervaring hebt, zowel bij online als bij offline gamen. Dankzij de ingebouwde Blu-Ray/DVD speler speel je ook films in geweldige beeldkwaliteit af op je Playstation. Eenvoudig aan te sluiten op alle moderne TV’s. Wil je online gamen? Vergeet dan geen PlayStation Plus aan te schaffen.

  Let op: verticale standaard wordt niet meegeleverd!

  Exclusieve bundelinhoud is niet toegankelijk in de Save the World-modus. Content die op andere platforms kan worden afgespeeld nadat deze is gedownload in de PlayStation-versie van de game. Beperkte tijd PlayStation Store exclusief tot en met 31/12/20. Save the World-modus niet inbegrepen.
  lees meer

  Specificaties