overzicht
Sony PlayStation 4 Pro 1TB zwart, Zwart

  SonyPlayStation 4 Pro 1TB zwart

  399.-
  2 reviews
  Zwart
  vandaag besteld, morgen in huis

  Sony PlayStation 4 Pro 1TB zwart

  De nieuw geïntroduceerde PlayStation 4 Pro creëert een nieuwe gaming wereld door verbeterde image processing. De PlayStation 4 Pro ondersteunt beelden met een kwaliteit van 4K en HDR.

  Het verbeterde systeem creëert de mogelijkheid voor de PlayStation 4 Pro om games met meer gedetailleerde graphics te leveren, waarvan de visuele precisie nog nooit eerder behaald is. Gebruikers met 4K tv's kunnen genieten van alle PS4 titels met een vernieuwde hogere kwaliteit. Daarnaast ondersteunt de PS4 Pro 4K video streaming services als Netflix en YouTube.

  Eigenaren van een HDTV kunnen genieten van verbeterde gaming belevingen aangezien het systeem een 1080p resolutie geeft voor alle PS4 games. De PlayStation 4 Pro ondersteunt HDR imaging technology die helderheid en een breed kleurenpalet creëert. Gebruikers met een HDR-compatible TV hebben de mogelijkheid om te genieten van meer realistische en levendige beelden. De hard disk drive van de PlayStation 4 Pro heeft een capaciteit van 1TB voor meer games, demo's, en je favoriete video’s.

  De uitstraling van de PlayStation 4 Pro is gelijk aan de vorige modellen. De vorm van deze console bestaat uit 3 lagen die een sterke uitstraling hebben. Daarnaast heeft de PlayStation 4 Pro een extra USB-poort aan de achterzijde, naast de 2 USB-poorten aan de voorzijde zodat extra apparaten, bijvoorbeeld de PlayStation VR, aangesloten kunnen worden.

  Alle beschikbare PS4 games en de games die in de toekomst gepresenteerd zullen worden zijn speelbaar op de alle PS4 consoles, inclusief de PS4 Pro.

  Specificaties:
  - Zwart
  - CUH 7216
  - Single-chip custom processor
  - Geheugen: 8GB
  - Opslagruimte: 1TB
  - Afmetingen: ca 295 x 55 x 327 mm (bxhxl)
  - Gewicht: ca 3,3 kg
  - BD/DVD drive: BD x 6, DVD x8
  - Input/output: 3 x Super-Speed USB port, 1x AUX port
  - Netwerk: Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T), IEEE 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth v4.0 (LE)
  - AC 100V, 50/60Hz
  - Verbruik: Max. 310W
  - Temperatuur: 5ºC - 35ºC
  - HDMI port (supports 4K/HDR), Digital out (optical) port
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  dit kun je misschien goed gebruiken

  Reviews

  algemene beoordeling
  3(2 reviews)
  Meest recent

  Tweedehands product

  Ik heb dit product cadeau gekregen. Na het installeren zag ik al een bestaand profiel erin staan en allerlei gedownloade spelletjes, dus je krijgt gewoon een tweedehands product toegestuurd. Slechte service!

  9 mensen vonden dit nuttig

  Ps4 pro

  Na al een PS3 hebt staan en ook de PS4 vanaf het begin hebt werdt het tijd voor een nieuwe want die was toch aan vervanging toe . Dus gelijk maar de pro aangeschaft wat zeker de moeite waard is Deze bevalt uitstekend ik zou ieder die een console zoekt een PS4 aanraden

  26 mensen vonden dit nuttig

  toegevoegd aan winkelmand