Sony PlayStation 4 Plus voucher 365 dagen Nederland
 • uitverkocht

  SonyPlayStation 4 Plus voucher 365 dagen Nederland

  59.95

  Sorry! Dit product is uitverkocht en komt niet meer op voorraad. We helpen je graag een vergelijkbaar product te vinden

  Sony PlayStation 4 Plus voucher 365 dagen Nederland

  Upgrade je Nederlandse PlayStation Network Account nu voor 365 dagen naar een PlayStation Plus Account.

  PlayStation Plus is dé plek voor echte gamers. Geniet samen met miljoenen gamers over de hele wereld van deze mogelijkheden:

  - Download elke maand twee games voor de PS4, PS3 en PS Vita. Leden bepalen welke games in het aanbod worden opgenomen. Dit doe je door te stemmen op jouw favoriete games uit de geselecteerde lijst met nieuwe games. De gedownloade games speel je zo vaak je maar wilt, zolang je een abonnement hebt op PlayStation Plus.*

  - Nodig je vrienden uit op het PlayStation™Network via Share Play om samen jouw game te spelen op de PS4. Ook al hebben ze die game niet zelf. Haal meer uit de PlayStation Store dankzij exclusieve kortingen op complete games en downloadbare content.

  - Upload je kostbare bewaarde savegames naar de cloud. Voor elke PS4, PS3 en PS Vita krijg je namelijk 1 GB aan online opslag. Wees er als eerste bij om nieuwe demo's en officiële bèta's uit te proberen.

  - Geniet met een voucher van de voordelen van PlayStation Plus op PS4, PS3 en PS Vita consoles. Koop een PlayStation Plus voucher en profiteer meteen van al deze mogelijkheden.
   
  *Maandelijkse games zijn alleen beschikbaar zolang de voucher geldig is. Deze PlayStation®Plus voucher is 365 dagen geldig en te gebruiken voor de PS4, PS3 en PS Vita. Inhoud en diensten variëren naargelang de leeftijd.
   
  Let op: deze tegoedkaart is alleen geschikt voor Nederlandse PSN Accounts.
  lees meer

  Specificaties