Sony MHCV72D Bluetooth speaker, Zwart
 • -8%

  SonyMHCV72D Bluetooth speaker

  579.-529.-je bespaart 50.-
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  Sony MHCV72D Bluetooth speaker

  Met dit Sony MHCV72D audiosysteem kun je gewoon met z’n allen goed los gaan, hij is gemaakt om een festival thuis te brengen. De box is gemaakt voor mensen die van bas houden.  Vul de ruimte met een optimaal geluid door dankzij de schuin geplaatste tweeterunits aan de voorzijde en een tweeter aan de achterzijde zorgt ervoor dat het geluid zowel richting het publiek achter het speakersysteem gaat als naar de mensen die voor de speaker staan. Muziek wil je overal horen - de speakerkast met open achterkant verspreidt het geluid, waardoor je  de muziek vanuit elke hoek duidelijk kunt horen. En de het taps toelopend basreflexkanaal stemt de luchttoevoer van het basgeluid af, zodat je dit helder hoort en ook werkelijk voelt, waar je ook tussen de mensen staat en hoe ver je ook van het geluidssysteem af staat. Verder vult de speaker de ruimte met rood, blauw en groen licht met zijn 360° feestverlichting en speakerverlichting en brengt je in festival stemming.  Download de Sony Music Center app en je regelt de muziek en geluidsinstellingen zo vanaf je telefoon. Met de Fiestable-app regelt u de kleuren van de verlichting en kunt u de DJ- en karaokemodi activeren. Dankzij intuïtieve bewegingsbesturing breng je met een polsbeweging veranderingen aan.

  Filmfestival
  Verbind de MHCV72D met je smart tv. Met de ingebouwde DVD speler beleef  je elke scène echt dankzij het krachtige volume en de geluidsdruk die je meenemen naar de wereld op het scherm. Tover je woonkamer om tot bioscoopzaal en houd epische filmavonden.

  Spraakbedienig via Fiestable
  Verander van nummer, zet de verlichting aan of laat alle kleuren knipperen met spraakbediening. Selecteer gewoon de spraakbediening in de Fiestable-app en spreek je opdracht in — er zijn tot wel 39 opdrachten voor bijvoorbeeld muziek afspelen, verlichting en karaokemodus.

  Party Light via Fiestable
  Druk op je smartphone in Fiestable op Party Light om het scherm van de smartphone de lichteffecten van het geluidssysteem te laten nadoen, zoals het knipperen en de kleurveranderingen op basis van de muziek.

  Geef een eigen draai als een proffesionele DJ met simpele handbeweging
  Sla nummers over, switch van flanger- naar wah-effecten, schakel de karaoke-microfoon in, verander de toonhoogte van de microfoon en de muziek of wijzig het volume met een verticale of horizontale beweging van je hand. Met gebarenbediening kunt je de functies van de MHC-V72D snel en gemakkelijk beheren, waardoor je altijd in het centrum van de feestvreugde kunt blijven.

  TAIKO-modus
  En mocht je graag mee willen spelen, door ritmisch op het bovenpaneel te tikken en te vegen, speelje mee met samplers van bijvoorbeeld een bongo, djembé, surdo of een Japanse Taiko.

  Hoogwaardige streams via Bluetooth® met LDAC™
  LDAC™ verzendt ongeveer drie keer zo veel gegevens (met een maximale overdrachtsnelheid van 990 kbps) dan conventionele Bluetooth®-audio, voor een geweldige draadloze luisterervaring.

  Dankzij de bluetooth en NFC kun je snel en eenvoudig verbinding maken met de MHCV72D en je favoriete muziek streamen. En je vrienden kunnen ook hun smartphone koppelen (maximaal 3 tegelijkertijd) zodat je, een nog grotere muziekbibliotheek tot je beschikking hebt. Ook kun je een telefoon of mp3-speler aansluiten via USB-poort, je apparaat wordt tegelijkertijd opgeladen. Geen leuke muziek bij je op je telefoon of MP3-speler? Dan kun je gewoon de radio aanzetten of een cd afspelen. De LED verlichting beweegt mee op de muziek, dit maakt een feestje nog completer.

  Kantel en rol om met gemak mee te nemen
  Wilt u de MHC-V72D verplaatsen? Pak dan gewoon de handgreep beet en kantel hem achterover. Op de stevige wieltjes rol je hem zo naar het feestje.

  Specificaties
  - USB aansluiting
  - Analoge audio-uitgang en ingang
  - Microfooningang (2x)
  - Bluetooth
  - NFC
  - FM-tuner
  - CD-speler
  - Afmetingen (B x H x D): 37x x 93 x 42,7 cm
  - Gewicht: 21,6 kg
  lees meer

  Specificaties

  USB-aansluiting