• uitverkocht

  Sony MHCV43D.CEL party speaker

  439.-
  Uitverkocht

  Mail mij als mijn maat weer beschikbaar is

  Sony MHCV43D.CEL party speaker

  Met de Sony party speaker MHCV43D.CEL kan je werkelijk overal een feestje bouwen. Deze Bluetooth speaker geeft krachtig geluid en heeft feestelijke verlichting. Maak verbinding via Bluetooth, kies voor Plug & Play door simpelweg een USB-stick in te voeren, sluit je gitaar aan of houd een karaokeavond. Door de wielen en het draaghandvat kan je hem overal naartoe nemen. De Sony MHCV43D.CEL wordt geleverd met een afstandsbediening.

  Naadloos streamen met Bluetooth
  Dankzij Bluetooth-technologie geen gedoe met draadloze verbindingen en ingewikkelde instellingen. Maak met Bluetooth verbinding en je bent er klaar voor.

  Krachtig geluid
  Met geluidsverspreiding, de twee extreem efficiënte tweeters en de midrange-speakers reikt je muziek verder en hoger uit de voorkant van het audiosysteem, zodat al je gasten van rijk, helder geluid genieten. Dankzij extreem efficiënte hoorntweeters aan de voorkant van de MHC-V43D wordt de geluidsweergave uitgebreid en de geluidsdruk naar boven verhoogd. Je muziek is als een waaier; verder en beter te horen.

  Voel de beat op lange afstand
  Een taps toelopend basreflexkanaal stemt de luchttoevoer van het basgeluid af, zodat je dit helder hoort en ook werkelijk voelt, waar je ook tussen de mensen staat en hoe ver je ook van het geluidssysteem af staat.

  Feest- en speakerverlichting
  Maak er van top tot teen een spetterend feest van met de feestverlichting. Met de nieuwe golven van donkerblauw en hemelsblauw en vibrerende rode strepen creëer je de sfeer van een echte nachtclub of een openluchtfestival.

  Interactieve party features
  Sla een nummer over, ga van flanger naar WAH, zet de karaokemicrofoon harder, bedien de klank van de microfoon en muziek of zet het volume hoger: allemaal met een horizontaal of verticaal handgebaar. Omdat de MHC-V43D reageert op je gebaren, kun je de functies eenvoudig bedienen en snel weer genieten van het feest. Met de Fiestable party-app regel je de muziek, verlichting en nog meer, simpelweg vanaf je smartphone. De microfoon- en gitaaringang zijn ideaal voor een karaokeavond of een avond jammen met je vrienden. Je kunt meerdere speakers aan elkaar koppelen met de Sony Wireless Party Chain functie via Bluetooth.

  HDMI-uitgang voor instelgemak
  Met de HDMI ARC-uitgang kun je het audiosysteem eenvoudig aansluiten op je tv. Kijk tv en dvd's op je normale scherm, terwijl je geniet van het grootse geluid uit de MHC-V43D-speaker.
  lees meer

  Specificaties

  AUX ingang
  NFC connectiviteit
  Accuduur (uur)0
  Waterdicht
  Breedte (cm)34,95
  Hoogte (cm)79,5
  Diepte (cm)32,85
  bekijk alle specificaties
  USB-aansluiting

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.