overzicht
Sony MDR-E9LP in-ear koptelefoon roze, Roze
 • Uitverkocht

  SonyMDR-E9LP in-ear koptelefoon roze

  7.99
  5 reviews
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  bekijk alle Oordopjes

  Sony MDR-E9LP in-ear koptelefoon roze

  Met deze MDR-E9LP in-ear koptelefoon van Sony kun je optimaal genieten van al je muziek, dankzij de krachtige bastonen. Het model is voorzien van een lichtgewicht snoer van 1,2 meter.

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.8(5 reviews)
  Meest recent

  Ze doen het erg goed

  Ik heb ze als kado gekregen niet ze doen het erg fijn. Als ik wind tegen heb dan vallen ze soms wel uit mijn oren

  ook geplaatst op sony.com

  Ik heb twee weken geleden gekocht.

  Werken goed en goed en de geluid is uitstekend, maar het oortje van links hoort een beetje laag dan oortje rechts.

  ook geplaatst op sony.com

  Fijne oordopjes voor deze prijs

  Deze oordopjes geven mooi geluid voor een hele goede prijs.

  ook geplaatst op sony.com

  blij dat ik ze gevonden heb

  De oude oortjes die ik bij aankoop van mijn mp speler had, bevielen echter prima, alleen deed het rechter oortje het niet meer. Dus op zoek naar andere. Deze oortjes zijn voor mij perfect. Mijn gehoorgangen zijn erg klein en deze blijven ten minste in mijn oren zitten.

  ook geplaatst op sony.com

  Geweldig

  Ik heb deze oortjes al een keer eerder gehad. Ze zijn een paar jaar mee gegaan en helaas uiteindelijk stukgegaan. (4 a 5 jaar gebruikt) Ik heb meteen nieuwe besteld en ze waren snel binnen en met de prijs-kwaliteit is het goed. Goede oortjes voor een lage prijs.

  ook geplaatst op sony.com

  toegevoegd aan winkelmand