Sony KDL-43WF660 Full HD Smart LED tv, 43 inch (109 cm)

  SonyKDL-43WF660 Full HD Smart LED tv

  479.-462.-
  43 inch (109 cm)
  vandaag besteld, maandag in huis

  Sony KDL-43WF660 Full HD Smart LED tv

  Geniet met de KDL-43WF660 Full HD Smart LED tv met 43 inch (109 cm) in het zwart van uitzonderlijke details, het contrast en de structuur van Full HD 1080p. Dankzij HDR blijven details in de donkerste en lichtste gedeelten van het beeld bewaard en heeft het een groot dynamisch bereik. Alles wat u ziet is scherper, verfijnder en realistischer met minimale ruis en maximale impact. Het smalle, verfijnde aluminium frame zorgt ervoor dat je aandacht bij het scherm blijft en integreert de tv perfect bij je interieur.

  Motionflow XR houdt de actie soepel gaande
  Geniet van vloeiende en scherpe details, zelfs bij snel bewegende beelden met Motionflow XR. Deze innovatieve technologie maakt extra frames en voegt deze toe tussen de originele beelden. Beleef een ware bioscoopervaring zonder ruis en mis geen enkel detail.

  Geniet van bioscoopkwaliteit
  Geniet van een overweldigende geluidsweergave die je midden in de actie plaatst. S-Force Front Surround zorgt voor het juiste volume, de vertraging en het spectrum van het geluid. Doordat op natuurlijke wijze driedimensionale geluidsvelden worden gesimuleerd, kan je genieten van een bioscoopervaring in je eigen woonkamer.
  lees meer

  Specificaties

  USB-aansluitingWifiEnergieklasse