Sony HTZF9 3.1 soundbar, Zwart
 • Uitverkocht

  SonyHTZF9 3.1 soundbar

  599.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  100.- Cashback

  100.- Cashback

  op deze Sony soundbar. Deze actie loopt t/m 31 augustus 2020. Hoe werkt de actie? Ga na aankoop naar - https://www.sony.nl/cashback/bnlspringhavnlnl - en registreer hier je aankoop. Meer info lees je in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  Sony HTZF9 3.1 soundbar

  Geniet van bioscoopgeluid met de Sony HT-ZF9 3.1 kanaals soundbar, in de kleur zwart. Beleef de sensatie van Dolby Atmos door de Vertical Surround Engine. De slanke soundbar en veelzijdige subwoofer zijn een upgrade voor je televisie. Met een uitgangsvermogen van 300W zorgt de soundbar voor een ultieme geluidservaring. Dankzij bluetooth stream je gemakkelijk je favoriete muziek. Verder is het ook mogelijk om via de USB-poort je favoriete muziekbestanden af te spelen.

  Vertical Sound Engine
  De nieuwste surround-technologie laat u genieten van een geweldig bioscoopgeluid. Twee naar voren gerichte speakers geven een zogenaamd verticaal audio weer, die een virtuele Surround Sound creëren. Het maakt niet uit in welk soort ruimte je bent, omdat het geluid van overal om je heen lijkt te komen.
  lees meer

  Specificaties

  BluetoothWifiGarantie