Horizon Zero Dawn Complete Edition (PlayStation 4), N.v.t.

  SonyHorizon Zero Dawn Complete Edition (PlayStation 4)

  19.99
  vandaag besteld, maandag in huis

  Horizon Zero Dawn Complete Edition (PlayStation 4)

  Met de Horizon Zero Dawn Complete Edition voor de PlayStation 4 haal je zowel de game als de uitbreiding The Frozen Wilds in huis!

  The Frozen Wilds 
  The Frozen Wilds vormt een uitbreiding op het verhaal van Horizon Zero Dawn. Hoofdpersoon Aloy stelt haar overlevingsdrang nogmaals op de proef in een bevroren gebied dat geteisterd wordt door een nieuwe dreiging. Ver voorbij de bergen in het noorden moet Aloy er alles aan doen om dit kwaadaardige mysterie een halt toe te roepen. In deze uitbreiding kun je je opmaken voor een nieuw spannend verhaal en nieuwe machines om tegen te strijden.

  Over Horizon Zero Dawn 
  Ga de confrontatie tussen natuur en machine aan in Horizon: Zero Dawn op de PlayStation 4. Vecht in Horizon: Zero Dawn samen met je stam en stel de toekomst van de mensheid veilig. In deze levendige, post-apocalyptische open wereld dolen kolossale mechanische wezens rond in een landschap dat ze hebben ontvreemd van de mensheid. Deze woeste machines hebben de macht volledig overgenomen, en de evolutie van de mens teruggedraaid. De mens leeft weer in stammen en overleeft als jager-verzamelaar in een wereld met immense wouden, indrukwekkende bergketens en de sfeervolle ruïnen van een verloren beschaving.
   
  Je speelt als Aloy, een vaardige jager die vertrouwt op haar snelheid, sluwheid en behendigheid om uit handen van de machines te blijven en haar stam koste wat kost wil beschermen. Ze neemt het op tegen een kolossale overmacht en ontrafelt tijdens een meeslepend, emotioneel avontuur de geheimen van een vergeten beschaving en oude artefacten. Tijdens haar reis leert ze steeds meer over geavanceerde technologie die niet alleen het lot van de planeet, maar van de hele mensheid zal bepalen.
  lees meer

  Specificaties

  GenreAktie
  KleurN.v.t.
  MerkSony
  EAN0711719705918
  artikelnummer16-369-198

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.