overzicht
God of War (PlayStation 4)
 • Uitverkocht

  SonyGod of War (PlayStation 4)

  69.9563.95je bespaart 6.-
  4 reviews
  Standaard editie
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Consoles & games

  God of War (PlayStation 4)

  De God van de Oorlog is veranderd. Dit is niet de Kratos die je kende.
  Een wrede en onbekende wereld wacht op je. Verken een prachtige hervertelling van een klassiek verhaal. Kruip in de huid van Kratos en ga met hem mee op een diepzinnige reis vol groei, geweld en het verlangen om een betere man te worden voor zijn zoon. In een wereld vol monsters, draken en goden is verantwoordelijkheid een zware last. En als je leven gevuld is met bloed en chaos, hoe behoed je de toekomst dan voor de fouten uit je verleden?
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.8(4 reviews)
  Meest recent

  Perfectie

  Mijn ervaring met deze site is heel professioneel, ook vind ik de game een uitzonderlijk en manifestiek

  Type: Day one editie

  Geweldig

  Ik heb letterlijk elke seconde van God of War genoten. Mooie graphics, veel actie en een leuk story. Wat ik al helemaal een leuke bonus vond was de dynamiche thema en de drie extra schilden die je erbij kreeg. Al met al super tof!

  1 persoon vond dit nuttig

  Type: Day one editie

  Game of the Year met gemak.

  Geniaal spel. Ze combineren andere populaire game series en geven er hun eigen twist aan om het toch uniek te maken met een diepgaand verhaal en memorabele momenten. De Noorse mythologie is erg interessant en de gameplay is heel satisfying en schitterend om naar te kijken. Ik geef het geen 5 sterren omdat de game niet echt een God of War spel is in mijn beleving. De Kratos uit de eerdere series was echt gestoord en compleet genadeloos en de gameplay is 100% veranderd. Daarnaast is het gewoon een compleet ander genre en ik vind het jammer dat er weer een hack and slash spel zijn beste tijd heeft gehad (zoals DMC) en is omgezet naar een meer 'safe' type spel. Maar het blijft fenomenaal en mijn GOTY nu al. Zeker als je de originele serie niet (vaak) hebt gespeeld zal je hiervan genieten!!

  3 mensen vonden dit nuttig

  Type: Day one editie

  De game waarop je te lang gewacht hebt

  Geweldig spel. Je bent ongeveer 25 uur bezig met de main storyline, veel langer dan in de oude God of war games maar je bent zeker 100+ uur bezig wil je alles doen wat er te doen is. Zelfs de side quests zijn niet saai maar voelen net zo groot als de hoofdmissies

  2 mensen vonden dit nuttig

  Type: Day one editie

  toegevoegd aan winkelmand