Sony FDR-AX53 camcorder, Zwart

  SonyFDR-AX53 camcorder

  809.-
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Sony FDR-AX53 camcorder

  De Sony FDR-AX53-camcorder krijgt een meer gedetailleerde beeldresolutie met 4K-technologie (XAVC S) en HDR-belichting

  Draagtas en een 16GB SD-kaart zijn inbegrepen

  Camera 
  Hij is uitgerust met een 20,6 megapixel Exor R CMOS-sensor, die prachtige beelden vastlegt bij weinig licht, zowel binnen als buiten, met veel detail en minimale ruis. Met de BIONZ X-beeldprocessor geniet je van een uitzonderlijke beeldkwaliteit. Je kan ook opnames maken met de slow motion-modus die opneemt bij 120 fps met ongecomprimeerd 5.1-geluid, om van al jouw herinneringen in de beste kwaliteit te genieten. 

  Optische zoom
  De FDR-AX53 is uitgerust met een Carl Zeiss Sonnar T 20x optische zoom (4K x30 - HD x40) die uitzonderlijke prestaties biedt voor een digitale camcorder.

  BOSS Beeldstabilisator
  De stabilisatie is verbeterd, met compensatie voor de bewegingen van het optische compartiment. Het vermindert onscherpte-effecten bij groothoek of maximale zoom, of je nu stilstaat of loopt. Het compenseert de meest voorkomende bewegingen bij het opnemen van video's, zoals pols-, arm- of nekbewegingen. De Auto Leveling-functie corrigeert de helling van de gefilmde scène voor een altijd rechte horizon, zelfs als je de camera schuin houdt.

  7,5 cm LCD-touchscreen
  Het grote 7,5 cm grote touchscreen met hoge resolutie (981.000 pixels) maakt het mogelijk om met eenvoudige gebaren op het scherm de opname- en afspeelfuncties te gebruiken voor een nieuwe, meer intuïtieve benadering van video.

  Een aangesloten camcorder!
  Uitgerust met een Wifi-module, ideaal voor het draadloos verbinden van jouw toestel met de buitenwereld! Met Wi-Fi-connectiviteit kan je jouw draadloze bestanden bedienen en verzenden naar jouw smartphone of touchpad. Dankzij de NFC-chip kunt u snel en eenvoudig communiceren met uw compatibele smartphone of tablet.  Je benadert jouw NFC-smartphone eenvoudigweg naar de camcorder en er wordt contact gemaakt tussen de twee apparaten.

  Stereo microfoon 5.1 
  De microfooningang zorgt voor een nauwkeurigere geluidsregistratie. De camcorder is uitgerust met een 5.1 stereomicrofoon. Deze functie past de geluidsopname aan, aan het onderwerp dat je filmt. Als je bijvoorbeeld inzoomt op een spreker, zal de camcorder proberen het omgevingsgeluid te isoleren om het geluid vast te leggen op wat die persoon zegt.
  lees meer

  Specificaties

  USB-aansluitingTouchscreenWifiGarantie