Sony FDR-AX43 camcorder, Zwart
 • uitverkocht

  SonyFDR-AX43 camcorder

  681.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Sony FDR-AX43 camcorder

  De Sony FDR-AX43 is een 4k handycam die je door zijn compactheid altijd bij je kan hebben. Camera is uitgerust met een in-built gimbal mechanisme waardoor je altijd stabiele beelden hebt terwijl jij lekker on the move bent.

  Gebouwd voor stabiliteit en productiviteit  
  Met de Balanced Optical SteadyShot™, 4K-filmopnamen met hoge resolutie en geluid van hoge kwaliteit met een unieke microfoon, brengt deze Handycam® professionele productie en het eenvoudig delen van films binnen ieders bereik.  

  Het gimbalmechanisme en algoritme van de Balanced Optical SteadyShot™ zorgen voor stabiele opnames, zelfs tijdens het draaien en bij een volledige zoom. Drie microfooncapsules vangen helder geluid op en verminderen ruis, waardoor een hoogwaardige opname van geluid met een duidelijke stereoscheiding mogelijk wordt. 
    
  De levensechte kwaliteit van 4K 
  De lens en beeldsensor van de nieuwste generatie verbeteren de spectaculaire 4K-resolutie, met een verhoogde gevoeligheid voor het vastleggen van films van hoge kwaliteit bij weinig licht. High-Zelfs snelbewegende en complexe scènes worden duidelijk opgenomen. Je kan de 4K-films ook op apparaten zonder 4k-resolutie bekijken, want de films worden automatisch omgezet naar Full HD om af te spelen op een HD-tv. 

  Snelle intelligente AF 
  Het AF-algoritme optimaliseert de communicatie tussen de lens en de beeldprocessor voor extra snelle AF, terwijl een ultramodern voorspellingssysteem ervoor zorgt dat zelfs bewegende onderwerpen scherp blijven. 

  Snelle framerates voor slow-motion 
  Framerates tot 100fps in 4k en 120fps in Full HD worden ondersteund, waarmee je slow-motion opnames kan maken. Of maak een timelapse van een scène over een bepaalde periode met een gekozen interval tussen de opnamen. De resulterende beelden kunnen in 4K hoge resolutie worden gecombineerd tot een time-lapse-film op een PC, of worden bekeken met een eenvoudige preview-functie met variabele snelheid op de camera. 

  Shoot selfies vanuit allerlei posities 
  Creëer de perfecte vlogging-instelling met een optionele opnamegrip of microfoon. Het kantelbare LCD-scherm en de handgreep maken het nemen van foto's in hoge of lage posities gemakkelijk. 
    
  LCD-aanraakbediening 
  Met alle instellingen die direct op het touchscreen toegankelijk zijn, is de bediening snel en eenvoudig.
  lees meer

  Specificaties

  USB-aansluitingTouchscreenWifiGarantie