Sony  Bluetooth speaker, N.v.t.

  SonyBluetooth speaker

  99.-
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Sony Bluetooth speaker

  De Sony SRSXB32R speaker, in de kleur rood, heeft een 24-uurs en als je de EXTRA BASS-modus gebruikt, 14 uur.  Zelfs als je de SRS-XB32R laat vallen, zal hij blijven werken. EXTRA BASS met LIVE SOUND en feestverlichting creëren het perfecte draagbare muziekfestival. Druk op de LIVE SOUND-knop en hoor jouw muziek op een geheel nieuwe manier. Twee speakers met volledig bereik met twee passieve radiatoren zorgen voor mooiere lage tonen en een extra boost voor jouw party. De SRSXB32R heeft meerkleurige lichten die knipperen op de maat van de muziek en stroboscooplichten. Stel de kleur van de draadverlichting die om de speaker loopt af op uw stemming. Wanneer de speaker is geactiveerd, tik je eenvoudigweg op verschillende plaatsen op de speaker om diverse geluiden te maken, zoals een scratch, snare, kick-drum en cowbell. Regel het volume met kracht, tik zachtjes voor een zacht geluid of geef hem een flinke tik voor een krachtig geluid.
  Er wordt een USB kabel meegeleverd.

  Wireless Party Chain
  Geniet van hetzelfde nummer met Wireless Party Chain. Verbind tot wel 100 draadloze speakers via BLUETOOTH-technologie en synchroniseer de muziek en het licht, zodat iedereen dezelfde beat hoort. Laat het licht willekeurig of in een rondje knipperen.

  Volledig wasbaar, stof- en waterbestendig
  Dankzij de IP67-classificatie kan je deze speaker meenemen naar het strand (zout water is geen enkel probleem), het bos, de woestijn of waar je maar wilt. De SRS-XB32 blijft spelen, hoe stoffig de omgeving ook is. Met een IP67-classificatie kan de speaker zonder problemen in water worden ondergedompeld en schoongemaakt.

  Plaats de speaker verticaal of horizontaal
  Waar en hoe je de SRSXB32 ook wilt neerzetten, horizontaal of verticaal, hij zal stevig blijven staan, en dat maakt hem ideaal voor kleine ruimtes.

  Regel het zelf op afstand via de Fiestable-app
  Als je de Fiestable app downloadt kunt u de lichtjes op de SRSXB32 bedienen en gebruikmaken van de gebarenbediening op je smartphonescherm.

  Energie
  Type stroombron: batterijen
  Accu/batterij gebruiksduur: 24 uur

  Luidsprekers
  Aantal luidsprekers: 2
  Audio output channels: 2.0

  Poorten & interfaces
  Bedraad & Draadloos
  Bluetooth-versie: 4.2
  Bluetooth-profielen: A2DP, AVRCP, HFP, HSP, SPP
  1 USB 2.0 poort
  AUX ingang
  USB charging port
  Bereik van Bluetooth: 10 m

  Design
  Kleur: rood
  Internationale veiligheidscode : IP67
  Vormgeving: Tube
  Dust resistant, Water resistant
  Volumeregeling: Knoppen

  Prestatie
  Aanbevolen gebruik: Universeel
  Aan/uit schakelaar
  Hands-free stand
  Ondersteunde mobiele besturingssystemen: Android, iOS
  lees meer

  Specificaties

  USB-aansluiting