Sony WIC310B Bluetooth oortjes, Zwart

  SonyWIC310B Bluetooth oortjes

  42.99
  Zwart
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Sony WIC310B Bluetooth oortjes

  Deze zwarte Sony WI-C310 bluetooth koptelefoon is zeer eenvoudig in gebruik en tevens zeer stijlvol. Een batterijlevensduur van 15 uur zorgt ervoor dat je je niet snel druk hoeft te maken over de accuduur, driverunits van 9 mm zorgen voor een helder geluid, en een lichtgewicht ontwerp zorgt voor maximaal comfort. Nooit meer last van die vervelende kabels die in de war raken door de eenvoudig te gebruiken Bluetooth-functie.

  Eenvoudige Bluetooth-functie
  Stop je oortjes weg zonder bang te zijn dat de kabels verstrengeld raken. Door de eenvoudig te gebruiken Bluetooth-functie zit geen kabel je meer in de weg en geniet je optimaal van jouw muziek.

  Snel oplaadbaar
  In slechts 3 uur is de batterij volledig opgeladen. Heb je haast en ben je vergeten op te laden? In 10 minuten tijd is de batterij al zo veel opgeladen dat je de koptelefoon 60 minuten kunt gebruiken.

  Makkelijk op te bergen
  Deze Sony WI-C310 bluetooth koptelefoon heeft in elk oordopje een magneet zitten, waardoor je zeer eenvoudig je oortjes op kunt bergen door ze aan elkaar vast te klikken.

  Vrijheid dankzij achter-de-nek ontwerp
  Het achter-de-nek ontwerp is comfortabel, licht van gewicht en houdt het kabeltje uit de weg, zodat je in volledige vrijheid kunt luisteren.

  One-touch handsfree bellen
  Bel je met een vriend via jouw verbonden smartphone? Druk op de multifunctionele knop om met het gesprek te beginnen. Het gesprek beëindigen? Druk er nogmaals op om het gesprek te beëindigen. Ideaal voor bijvoorbeeld tijdens het autorijden.

  Helder, stevig geluid
  Of je nu luistert naar pop, klassieke concerten of hardstyle, de driverunits van 9 mm leveren dynamische audioprestaties met een diepe bas, accuraat hoog en uitstekende helderheid.

  Spraakondersteuning tot jouw dienst
  Stem af op de weersverwachting, het nieuws en meer met alleen jouw stem. Raak de multifunctionele knop twee keer aan voor directe toegang tot Siri of Google Assistent.
  lees meer

  Specificaties

  Bluetooth