Sony BDVN7200WB.CEL Home cinema met blu-ray, Zwart

  SonyBDVN7200WB.CEL Home cinema met blu-ray

  679.-
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Sony BDVN7200WB.CEL Home cinema met blu-ray

  Beleef een bioscoopervaring in uw woonkamer met het N7200W-thuisbioscoopsysteem. Vul de kamer met 5.1-kanaals Surround Sound en heldere, niet-vervormde audio met hoge resolutie dankzij Magnetic Fluid-speakers. Zet uw kijkervaring online met ingebouwde Wi-Fi en geef uw smartphone weer op de tv.

  Audio met een hoge resolutie zet analoog geluid om in digitaal geluid met een hogere snelheid dan standaardconversie. Hierdoor hoort u details die u nooit eerder hebt gehoord.

  Magnetic Fluid-speakers leveren geluid van hoge kwaliteit en uitzonderlijk heldere dialogen, en besparen tegelijkertijd ruimte en energie. Een digitale HX S-Master-versterker vermindert vervorming over de frequenties, zodat u elk gefluister en elke explosie hoort met haarscherpe details.

  Houd uw NFC-smartphone of -tablet tegen uw thuisbioscoopsysteem en geef uw video's, foto's en meer op uw tv weer. High Definition, 5.1-kanaals Surround Sound vult uw kamer met rijk, meeslepend geluid voor al uw entertainment, zelfs tijdens online streaming.

  Begeef u in het stadion met de Live Football Mode. Het geluid wordt aangepast om het gejoel van de menigte luid en duidelijk weer te geven. Of plaats uzelf op de eerste rij bij een optreden met Digital Music Arena - beleef de kenmerkende akoestiek van de O2 London Arena bij u thuis.

  Stream entertainment vanaf internet of uw draadloze thuisnetwerk met ingebouwde Wi-Fi en maak vervolgens verbinding met andere

  DLNA-gecertificeerde apparaten. Bluetooth; zorgt voor eenvoudige draadloze aansluitingen zodat u zorgeloos van uw films en muziek kunt genieten.
  De meegeleverde 3D Blu-ray Disc-speler zorgt voor de beste beeldkwaliteit voor al uw films. Speel al uw dvd's af en ontdek dat de beeldkwaliteit HD benadert, of geniet van Blu-ray- en 3D Blu-ray-films in vloeiende, overweldigende Full HD en 3D.
  lees meer

  Specificaties

  BluetoothWifiBlu-ray spelerGarantie