overzicht
Sonos SUB draadloos muzieksysteem wit, Wit
 • Uitverkocht

  SonosSUB draadloos muzieksysteem wit

  689.-
  Wit
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Smart Home

  Sonos SUB draadloos muzieksysteem wit

  Met de SUB (wit) van Sonos breidt je jouw bestaande draadloos muzieksysteeem van Sonos uit met een adembenemend diep geluid, verpakt in een strak design. Je hoort niet alleen het verschil dat de draadloze subwoofer maakt, je voelt het in elke vezel van je lichaam. De Sonos SUB vult je kamer met dikke lagen diep, bodemloos geluid, dat je niet alleen hoort, maar vooral  voelt. Elke noot, elk akkoord, elke beat. En dat alles met één druk op de knop.
   
  Eenvoudig te installeren
  Geen kabels. Geen programmeerwerk. Druk op de knop, volg de eenvoudige aanwijzingen op je Controller en het systeem past automatisch de audio-instellingen aan voor een perfecte balans tussen je SUB en het daaraan gekoppelde Sonos-speler(s). Sluit de sub aan op je bestaande Sonos-netwerk via LAN of via Wi-Fi.
   
  Geluid
  Twee tegenover elkaar geplaatste force-cancelling luidsprekers,  zorgen ervoor dat het geluid en de energie van de muziek luid en glashelder overkomen, zonder dat de behuizing meetrilt.
   
  Horizontaal of verticaal
  Je kunt de SUB overal neerzetten of neerleggen zelfs  plat onder een bank. Dankzij het specifieke draadloze ontwerp creeërt  hij zowel  horizontaal als verticaal een ongeëvenaard geluid. Natuurlijk heb je nog wel een netsnoer nodig.

  Voor de ultieme home cinema ervaring is een BRIDGE noodzakelijk. De BRIDGE biedt toegang tot het eigen draadloze SONOS netwerk. Het eigen draadloze Sonos-netwerk is nodig voor de  PLAYBAR,  SUB of achterspeakers, zodat je geen lipsync-vertragingen ervaart als je naar je favoriete televisieprogramma of film kijkt.

  Specificaties:
  Aansluitingen
  - LAN poort
  - AC aansluiting
   
  Geschikt voor
  - Werkt met alle Sonos-spelers met ingebouwde versterker: CONNECT:AMP/ZP120/ZP100; PLAY:5/ZonePlayer S5; PLAY:3.
  - Werkt niet met: CONNECT/ZP90/ZP80.
   
  Afmetingen en gewicht
  - Afmetingen (bxhxd): 380x402x158 mm
  - Gewicht: 16 kg
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  toegevoegd aan winkelmand