Sonos BOOST draadloze WiFi-versterker, Wit
 • uitverkocht

  SonosBOOST draadloze WiFi-versterker

  116.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Sonos BOOST draadloze WiFi-versterker

  Het WiFi netwerk kan overbelast raken door bijvoorbeeld het streamen van films, het surfen op het web of, niet te vergeten, de grote hoeveelheid draadloze apparaten in huis. Als oplossing hiervoor kun je van SONOS Net, onze eigen draadloze netwerk, gebruik maken. De SONOS BOOST biedt toegang tot dit netwerk en zorgt voor een onverstoorbaar draadloos bereik zelfs in de meest afgelegen kamer van je huis, om zo de unieke SONOS luisterervaring zonder onderbrekingen te blijven ervaren. 
  BOOST biedt je Sonos-systeem een draadloze prestatie op bedrijfsniveau voor een ongeëvenaarde betrouwbaarheid in elke situatie. BOOST voorkomt interferentie en verhoogt je bereik zodat je zoveel als je maar wilt kunt streamen, surfen en gamen. Je mist geen enkele beat, zelfs in huizen waar draadloze verbindingsproblemen zijn.

  Onverstoorbaar draadloos bereik.
  BOOST is het krachtigste draadloze product dat we ooit hebben gemaakt en biedt een draadloos zendvermogen dat vergelijkbaar is met de dure WiFi-routers die doorgaans in grote kantoren en op bedrijfscampussen worden gebruikt. BOOST heeft drie draadloze antennes die het signaal 360 graden uitstralen dwars door muren en plafonds. Voor een feilloos ontvangst zelfs in de meest afgelegen kamer van je huis.
  BOOST neutraliseert interferentie van andere draadloze apparaten, zoals draadloze telefoons, babyfoons en huishoudelijke apparaten, die je draadloze netwerk kunnen verstoren.

  Wil je een home cinema ervaring?
  Dan is een BOOST noodzakelijk om de PLAYBAR draadloos met de SUB of achterspeakers te gebruiken. Het eigen draadloze Sonos-netwerk is nodig voor de extreem lage latentie tussen PLAYBAR en SUB of achterspeakers, zodat je geen lipsync-vertragingen ervaart als je naar je favoriete televisieprogramma of film kijkt. 
  Kenmerken:
  HiFi-GELUID EN WiFi-BETROUWBAARHEID. Beleef je favoriete muziek met het enige draadloze muzieksysteem dat warm en vol HiFi-geluid combineert met de krachtigste oplossing voor betrouwbare draadloze prestatie in elk huis.
   
  STREAM ALLE MUZIEK TER WERELD. Met één enkele app bereik je je hele muziekbibliotheek, stream je al je favoriete muziekservices en stem je af op meer dan 100.000 internetradiostations en podcasts. Speel dezelfde song in elke kamer, perfect synchroon. Of speel overal verschillende muziek, ongeacht de bron.

  Specificaties:
  - Voeding kleine externe netvoedingadapter. uitgang: dc 5v, 2a, 110 vac tot 240 ac
  - Knop verbinden automatische bekabelde of draadloze installatie van het sonos-systeem
  - Lampjes voorpaneel geven de status van boost weer
  - Bedrijfstemperatuur 0 °c tot 40 °c.
  - Opslagtemperatuur -20°c tot 70°c <35% relatieve vochtigheid
  - Productafwerking wit / hoogwaardig polycarbonaat
  - Ondersteuning meerdere talen sonos-systeemsoftware
  - Ondersteunt deens, nederlands, engels, frans, duits, italiaans, japans,
  noors, vereenvoudigd chinees, spaans, zweeds en braziliaans portugees
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking