Soms lieg ik - Alice Feeney

  Alice FeeneySoms lieg ik

  15.99
  vandaag besteld, maandag in huisverzending door onze partner

  Soms lieg ik - Alice Feeney

  Er zijn drie dingen die je over me moet weten:
  1. Ik lig in coma
  2. Mijn man houdt niet meer van me
  3. Soms lieg ik

  Amber Reynolds ligt in coma. Ze kan zich niet herinneren hoe dat is gebeurd. Maar ze weet dat het geen ongeluk was… Ze heeft het zogeheten locked-in-syndroom: ze hoort alles, maar kan zich niet bewegen en kan niet praten.
  Doodsbang, opgesloten in haar eigen lichaam, probeert ze haar herinneringen van de afgelopen week te reconstrueren. Met een echtgenoot die niet meer van haar houdt, een zus met een geheim en een ex die nog steeds door haar geobsedeerd is, weet Amber dat er iemand liegt over wat er met haar gebeurd is. Haar leven is nog steeds in gevaar.
  Lukt het haar wakker te worden voor het te laat is?
  lees meer

  Specificaties