Somfy Protect Home Alarm + Outdoor Camera bundel, Wit/grijs

  SomfyProtect Home Alarm + Outdoor Camera bundel

  561.99
  Wit/grijs
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Somfy Protect Home Alarm + Outdoor Camera bundel

  Deze Somfy Home Alarm met Outdoor Camera jaagt inbrekers weg voor ze binnen zijn. Daarbij herkent hij het verschil tussen een bal die de deur raakt of een deur die geforceerd wordt. Ook reageert hij niet op dieren tot 25 kilo.
  Je kunt alle hoeken van je huis perfect beschermen zonder dat je grote opvallende sensoren op je muur moet installeren. De drie meegeleverde deur- en raam sensoren en de bewegingsdetector sturen bij inbraak direct een pushbericht naar je smartphone. Tegelijkertijd gaat er een luide sirene af.
  Je krijgt de  beschikking over twee speciale Key-Fobs (voor aan je sleutelbos) waarmee je het alarm in en uit kunt schakelen. Zodra jij in de buurt van je huis bent, 'ziet' het systeem dat jij voor de deur staat en schakelt automatisch uit.
  Zodra iemand in de buurt van jouw woning komt, krijgt jij direct een melding op je smartphone. Je kunt zelfs, via je smartphone, de indringer aanspreken. Mocht dat niet genoeg zijn, dan kan je via de app de zeer luide sirene activeren voor de nodige afschrikking. En als er wel onraad is, start de camera meteen met beeldopname. De beelden worden direct veilig opgeslagen in de cloud. Deze camera doet onder alle omstandigheden zijn veilige werk, zowel overdag als ‘nachts.
  Daarnaast is de camera te koppelen aan je buitenverlichting, zodra de camera iets ziet dan gaat direct je verlichting aan. De camera beschikt over een slimme activeringsfunctie. Als je thuiskomt, word je herkend en schakelt het systeem zichzelf uit. Ga je de deur weer uit, dan krijg je via de app op je smartphone een herinnering om de camera weer te activeren.
  Compatible met verschillende diensten zoals IFTTT, Nest en Amazon Alexa
  Full HD camera met nachtzichtKrachtige sirene (110dB)Praat tegen Indringers via de ingebouwde speakerBewegingsdetectie: neemt direct op bij bewegingBeeldopslag in de cloudDirect aan te sluiten op het stroomnet of buitenverlichtingCompatible met de bekende Smart Home Systemen

  Wat is inbegrepen: 1x Link, 1x Binnensirene, 1x Bewegingsmelder, 3x IntelliTAG, 2x Keyfob, Outdoor Camera
  Let op: wordt geleverd zonder stroomtoevoer.

  De Outdoor Camera kan op drie manieren worden geïnstalleerd:
  Direct aangesloten op het stroomnet (kabel niet meegeleverd)Aangesloten op een bestaand stroompunt (Bijvoorbeeld door het vervangen van een lamp)Gekoppeld aan de stroomtoevoer van een bestaande lamp. Let op: Maximaal 500W (Halogeen) of 100W (LED)
  lees meer

  Specificaties

  Garantie