Somfy ONE + beveiligingscamera, Wit
 • uitverkocht

  SomfyONE + beveiligingscamera

  149.-199.-je bespaart 50.-
  Uitverkocht

  Mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Somfy ONE + beveiligingscamera

  Voel je zeker met de Somfy One+  beveiligingscamera in huis. Deze camera is voorzien van een bewegingsmelder die direct elke beweging registreert. En op dat moment wordt gaat er een sirene af. Dat schrikt echt wel ongenode gasten af. Je krijgt direct een bericht op je smartphone en je kan live meekijken wat er in je bewaakte ruimte gebeurt. Ook kan er een direct een bericht naar de politie gaan om hen te waarschuwen. Deze camera kan alleen werken en zet ‘m op ’n onopvallende plek in je huis. Door z’n design zal hij echt niet opvallen in je interieur. Verder kan je ‘m gemakkelijk met de app op je smartphone bedienen.  De Somfy One + wordt geleverd met 1 IntelliTAG trillingssensor en 1 Somfy Protect Key Fob
  Het is mogelijk om je huisgenoten ook aan de app toe te voegen zodat er meerdere personen een berichtje krijgen bij onraad. Gemakkelijk kunnen ze ook reageren als je daar niet toe in de gelegenheid bent. En mocht je huisdieren hebben, geen probleem, de Somfy One is zo in te stellen dat deze hier niet op reageert. Verder is de  Somfy One ook zuinig op jouw privacy. Want zodra jij binnenkomt, schuift de shutter van de camera voor de lens. Kan niemand meer meekijken. En de Somfy One kun je ook nog uitbreiden met extra Somfy Protect accessoires, zoals een raam- of deursensor.

  - Met Somfy trillingssensor IntelliTAG wordt elke trilling gedecteert, nog voor een deur of een raam geopend wordt. Bij een poging tot inbraak zal er direct een sirene afgaan en wordt er een bericht naar je smartphone verstuurd. Deze sensor onderscheidt inbraak van normale incidenten (ballen – tegen het raam tikken) Hierdoor wordt vals alarm vermeden. Binnen enkele minuten geïnstalleerd: Plak de sensor op elke deur of raam. Maak verbinding met de mobiele app.

  - De Somfy Protect Key Fob vervangt de bediening van de Somfy alarmsystemen. Met de 4 knoppen kun je het alarm inschakelen en uitschakelen, een persoonlijk scenario opstarten, het alarm laten afgaan of een alarmmelding via e-mail of sms versturen in geval van nood. De Key Fob maakt verbinding met de Somfy ONE of het Somfy Home Alarm via Bluetooth.  Geef een Key Fob aan je huisgenoten en het alarm van je alarmsysteem wordt automatisch uitgeschakeld als je huisgenoot binnen het bereik van het alarmsysteem komt.

  - Full HD video camera: haarscherp beeld waardoor jou niets meer ontgaat
  - 90 dB sirene: geïntegreerd en luid genoeg om indringers af te schrikken
  - Bewegingsmelder: de camera neemt direct op wanneer beweging wordt gedetecteerd
  - Actieve privacy shutter: jouw privéleven automatisch afgeschermd
  - Video 30 fps
  - WiFi 802.11 b/g
  - Ingebouwde microfoon
  - Ingebouwde luidspreker
  - Nachtvisie
  - Plug en play: binnen 10 minuten is het systeem actief
  - Uit te breiden met diverse slimme Somfy Protect accessoires
  - Compatible met diensten zoals IFTTT, Nest en Amazon Alex
  lees meer

  Specificaties

  KleurWit
  samenstelling-
  MerkSomfy
  FabriekstypeONE +
  Garantie2 jaar fabrieksgarantie
  Smart
  EAN3660849508579
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.