Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? 

overzicht
Snuf de hond: Snuf en de luchtpostbrief - Piet Prins
 • Uitverkocht

  Piet PrinsSnuf de hond: Snuf en de luchtpostbrief

  21.95
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  Snuf de hond: Snuf en de luchtpostbrief - Piet Prins

  Op een dag vindt Snuf aan de oever van een riviertje een ballon met een bijna onleesbaar kaartje. De drie vrienden Tom, Karel en Bertus proberen de tekst te ontcijferen, maar komen er niet uit. Waar komt deze 'luchtpostbrief' vandaan en wat is de bedoeling ervan?
  Ze krijgen het vermoeden dat de ballon ergens in Twente is opgelaten. Omdat ze toch vakantie hebben, besluiten ze de briefschrijver te gaan zoeken. Op hun tocht komen ze in aanraking met de merkwaardige 'kruidenkweker' Grobbendonk, die hen op een dwaalspoor wil brengen. Maar de vrienden zoeken verder en komen terecht bij Pim van Sloten, die de raadselachtige brief heeft verstuurd. Met Pim en zijn vader, die dierenarts is, gaan ze de omgeving verkennen.
  Er blijken vreemde dingen aan de hand te zijn. Het oude bijgeloof in de 'Zwarte Kardoes', een helhond uit vroeger tijden, steekt weer de kop op. Na een nachtelijk gevecht tussen Snuf en de Zwarte Kardoes gaan de jongens op onderzoek uit...

  Specificaties

  AuteursPiet Prins
  Eerste auteurPiet Prins
  GenreKinderboek fictie
  ISBN9789463241151
  Uitvoering boekHardcover
  Aantal pagina's160
  EAN9789463241151
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand