overzicht
Snoozebaby Trendy Wrapping wikkeldeken forest green
 • Uitverkocht

  SnoozebabyTrendy Wrapping wikkeldeken forest green

  38.95
  2 reviews
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Wikkeldekens

  Snoozebaby Trendy Wrapping wikkeldeken forest green

  De Snoozebaby Trendy Wrapping is een functionele wikkeldeken waar een kindje zich geborgen in voelt en die het lekker warm houdt. Trendy Wrapping heeft een aparte voetenzak (voor elk been een apart), een capuchonnetje, en een drukknoopje - handig voor in een wippertje, buggy, draagzak of autostoeltje.

  De Trendy Wrapping heeft, zoals kenmerkend is voor Snoozebaby, 9 labeltjes van verschillende materialen waar je kindje zich mee kan vermaken. De labeltjes stimuleren de tastzin en de fijne motoriek van je kindje. 

  Een bijkomend voordeel van deze warme wikkeldeken is dat je kindje geen dikke jas nodig heeft wanneer het in de winter van en naar de auto gedragen wordt, hierdoor kan de gordel strakker en dus veiliger bevestigd worden. Ook in de kinderwagen kan de wikkeldeken goed gebruikt worden.
  lees meer

  Specificaties

  WasvoorschriftStrijkvoorschrift

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.5(2 reviews)
  Meest recent

  Lekker zacht

  Fijne deken, warm en zacht. Kan in maxi cosi worden gebruikt met de openingen aan de achterkant. Maar ik gebruik het ook gewoon als wikkeldeken

  Mooi en zacht

  Ideaal voor in de maxi cosi maar ook om je kindje lekker warm te houden is deze wikkeldeken ideaal. Hij is lekker zacht en warm. En ook in hele mooie kleuren te koop. Ik had er bij mijn dochter 2 en nu bij mijn zoontje heb ik er weer 2.

  1 persoon vond dit nuttig

  Kleur: Misty green

  toegevoegd aan winkelmand