Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

DVD's
Smurfen - Reuzepret met Bolle Gijs (DVD)
 • Uitverkocht

  Smurfen - Reuzepret met Bolle Gijs (DVD)

  7.99
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  Smurfen - Reuzepret met Bolle Gijs (DVD)

  - Wie Zijn Neus Schendt: Hippe vindt het niet leuk dat hij net dezelfde blauwe neus als alle andere Smurfen heeft. Hij wil graag iets anders. Bolle Greet, de vriendin van Bolle Gijs, zou ook graag een andere neus hebben. En ook Gargamel is niet blij met zijn neus. Door toeval worden alle neuzen verwisseld.

  - Bolle Gijs Smurf: Gargamel smeedt weer een plan om van de Smurfen af te raken. Hij spreekt een toverspreuk uit en verandert Bolle Gijs in een Smurf. Bolle Gijs gelooft echt dat hij een Smurf is, maar vernielt alles in het smurfendorp door zijn grote lompheid. Gelukkig weet Grote Smurf raad.

  - Bolle Gijs Leert Manieren: Nadat Bolle Greet, Bolle Gijs heeft weggestuurd, proberen de Smurfen hem romantiek en manieren te leren en bezorgen ze hem werk. Ondertussen wordt Bolle Greet het hof gemaakt door een andere aanbidder. Maar dan beseft ze dat ze Bolle Gijs wel graag ziet en met hem door het leven wil.

  - De Tijdreis Van Gargamel: Gargamel steelt de zandloper van Vader Tijd om terug te keren in de tijd en de Smurfen te vernielen. Zijn plan wordt echter gedwarsboomd door Bolle Gijs.

  - Oppassen Op Bolle Gert: Bolle Gijs en Bolle Greet moeten naar het Reuzenbal en zoeken een oppas voor hun baby Bolle Gert. De kleutersmurfen willen heel graag oppassen en zich graag bewijzen omdat ze nooit op Babysmurf mogen passen. Maar ze krijgen hun handen vol …

  - De Huisgenoot Van Bolle Gijs:
  Greintje gaat bij Bolle Gijs wonen nadat Gargamel hem heeft buiten gegooid. Wanneer de Smurfjes Bolle Gijs helpen om een feest te organiseren, neemt Greintje hen gevangen om terug in Gargamel’s gunst te komen. Maar Bolle Gijs snelt ter hulp.
  Wie Zijn Neus Schendt
  Bolle Gijs Smurf
  Bolle Gijs Leert Manieren
  De Tijdreis Van Gargamel
  De Huisgenoot Van Bolle Gijs

  Specificaties

  GenreFamilie
  SubgenreAnimatie
  Speelduur70
  LeeftijdNiet schadelijk/Alle leeftijden
  Gesproken talenNederlands
  GeluidDolby Stereo
  Beeld4:3

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand