Smurfen - Pas op voor Gargamel (DVD)

  Smurfen - Pas op voor Gargamel (DVD)

  9.99
  voor 20:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Smurfen - Pas op voor Gargamel (DVD)

  Gargamel ligt steeds op de loer om Smurfen te vangen, maar dit loopt dikwijls ook verkeerd af voor zichzelf.
  In een poging om te weten te komen waar de geheime voorraad diamanten van de Smurfen zich bevindt, doet Gargamel zich voor als hun vriend. Als zijn ware aard weer bovenkomt, moet Grote Smurf optreden.
  Wanneer Gargamel een nieuwe toverspreuk uitprobeert op de Smurfen, keert dit zich tegen hem en hij verandert in een standbeeld. Grote Smurf grijpt in. Gargamel doet beroep op zijn grote toverspreukenboek om te kunnen vliegen en is vastberaden om al vliegend een Smurf te vangen voor de tovenaarsbijeenkomst. Enkele mislukte spreuken maken hem echter tot de grap van de conventie . Wanneer Prins Theodore een nieuwe tovenaar zoekt, denkt Gargamel dat hij de perfecte kandidaat is. De Smurfjes zwaaien Gargamel uit.. Maar juichen ze niet te vlug ? Door een mislukte toverformule wisselt Gargamel van leeftijd met zijn jonge helper. Hij is van plan om zijn jonge nieuwe look te gebruiken om zoveel mogelijk Smurfen te pakken. Hoe kan Grote Smurf hem tegen houden ?


  - Gargamel de barmhartige
  Om te weten te komen waar de geheime voorraad diamanten van de Smurfen zich bevindt, doet Gargamel zich voor als hun vriend. Wanneer zijn ware aard weer boven komt, spreekt Grote Smurf een magische formule uit om zijn Smurfjes te redden uit de handen van de gemene tovenaar.

  - Om Gargamel een plezier te doen
  Wanneer Gargamel een nieuwe toverspreuk uitprobeert op de Smurfen, keert dit zich tegen hem en hij verandert in een standbeeld. De Smurfen zijn dolgelukkig nu hun aartsvijand hen niks meer kan doen. Maar Grote Smurf denkt daar anders over.

  - De gevleugelde tovenaar
  Gargamel doet beroep op zijn grote toverspreukenboek om te kunnen vliegen. Hij is vastberaden om al vliegend een Smurf te vangen voor de tovenaarsbijeenkomst. Enkele mislukte spreuken zorgen ervoor dat hij uitgelachen wordt door de andere tovenaars op de bijeenkomst.

  - Gargamels nieuwe baan
  Wanneer Gargamel hoort dat Prins Theodoor een nieuwe tovenaar zoekt voor aan het hof, ziet hij zijn kans. Eindelijk een baan die zijn talent en ervaring waardig is, denkt hij. De Smurfen zijn dolblij wanneer ze Gargamel en zijn leerjongen Greintje zien vertrekken. Maar juichen ze niet te vroeg ?

  - Gargamels tweede jeugd
  Door een mislukte toverformule wisselt Gargamel van leeftijd met zijn jonge helper Greintje. Hij is van plan om zijn nieuwe look te gebruiken om zoveel mogelijk Smurfen te vangen. Grote Smurf moet snel iets bedenken om hem tegen te houden …
  lees meer

  Specificaties