Smurfen - De guitige fratsen van Greintje (DVD)

  Smurfen - De guitige fratsen van Greintje (DVD)

  9.99
  voor 20:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Smurfen - De guitige fratsen van Greintje (DVD)

  Gargamel haalt zich een nieuw probleem op de hals : de leerjongen Greintje , een luie, onbeschaamde nietsnut. Hij moet Gargamel helpen om een betoverde veer in handen te krijgen, een pen die alleen maar de waarheid kan schrijven en zo hoopt Gargamel de Smurfen te vinden.

  Greintje heeft het niet makkelijk bij Gargamel. Zelfs op zijn beste dagen is Gargamel onuitstaanbaar. Greintje probeert een toverdrankje uit op Gargamel om hem aangenamer te maken. Maar dit draait helaas slecht uit voor de Smurfen.

  De jonge heks Brenda wordt stapelverliefd op Greintje , maar hij wil alleen haar toverstokje bemachtigen. Gelukkig redden de Smurfen de situatie.

  De overijverige Dzjin Gourdy verdwijnt door een verkeerde uitspraak van zijn meester Boeresmurf en komt terecht bij Greintje. Maar Gargamel steelt hem van Greintje, tot groot ongeluk van de Smurfen.

  Brilsmurf is helemaal veranderd nadat hij Greintje’s toverdrankje heeft gedronken. Hij is superbeleefd en attent geworden , maar de smurfen willen de oude Brillie terug  De betoverde veer
  Dokter Kwaad en meneer Aardig
  Het liefje van Greintje
  Meester Greintje
  Het wezen van Brilsmurf
  lees meer

  Specificaties