Smurfen - Daar is de lente (DVD)

  Smurfen - Daar is de lente (DVD)

  9.99
  voor 20:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Smurfen - Daar is de lente (DVD)

  1 aprilsmurf
  Het is 1 aprilsmurf in het smurfendorp. De dag wordt plots minder grappig wanneer Gargamel zich vermomt in een smurfbessenstruik en de Smurfen zo in de val lokt. Grote Smurf vraagt aan Ooievaartje om vogels op de valse struik af te sturen. Wanneer de struik kaal geplukt is, kunnen de Smurfen ontsnappen met de hulp van Ooievaartje.

  De gouden smurfenprijs
  Het is lente, een leuke tijd om een smurfenprijs uit te reiken. Intussen, ver weg van het smurfendorp, werkt de boosaardige tovenares Hogatha aan een plan op om Smurfen te vangen voor haar schoonheidscrème. Ze vermomt zich als “De gouden smurfenprijs” en komt zo in het smurfendorp terecht. Gelukkig overtuigt Smurffatje haar zijn geheime schoonheidsrecept te proberen…

  Vergeet me smurf
  De lente is te vroeg in het land. Al de sneeuw begint te dooien en de dam aan het smurfendorp dreigt te breken door de overvloed aan gesmolten sneeuw. Smurfin, Brilsmurf en Zieke Smurf worden op verkenning gestuurd. Tijdens hun tocht ontdekt Smurfin een prachtige lentebloem. Maar al wie er aan ruikt verliest zijn geheugen. Gelukkig is Zieke Smurf allergisch aan bloemen en door hem krijgen de Smurfen uiteindelijk toch hun geheugen terug.

  Cowboy Smurf
  De eerste nacht van de lente is de nacht van de wol bij de Smurfen. De Smurfjes helpen Cowboy Smurf met het scheren van de schapen om wol te hebben voor het maken van de winterkleren. Ze komen allerlei obstakels tegen op hun missie - Gargamel, een wolf en een herder die geen smurfbessen wil als betaling voor de wol.

  Voorspelbare Smurfen
  Elk jaar wordt er op de eerste dag van de lente een bootrace gehouden bij de Smurfen. Alle Smurfen hebben hun eigen boot ontworpen, ieder naar zijn eigen persoonlijkheid. Maar Gargamel ligt op de loer. Hij weet precies wanneer de Smurfen in de bocht van de rivier zullen passeren en wacht hen daar vol ongeduld op.
  lees meer

  Specificaties