overzicht
Smoby My House speelhuis

  SmobyMy House speelhuis

  229.-
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Smoby My House speelhuis

  Het My House speelhuis van Smoby is een mooi vierkant speelhuis met een speelhoogte van 135 cm. Het speelhuis heeft een rood dak, wat overeenkomt met de deurtjes en de verschillende luikjes.

  Deurbel
  Het speelhuis heeft een deurbel bij één van de twee deurtjes. Hiermee kan je zoon of dochter de gasten binnenlaten, of bestellingen opnemen om door één van de twee luikjes door te geven. De deurbel werkt op batterijen, welke niet worden meegeleverd.

  Gebruik
  Het grote voordeel van dit speelhuis is dat deze redelijk makkelijk te verplaatsen is. Het speelhuis heeft compacte afmetingen en weegt slechts 22,5 kg. Hierdoor kun je het huisje zowel binnen als buiten gebruiken. Je kunt het huisje in de zomer zonder problemen in de tuin laten staan en deze in de winter naar binnen plaatsen.

  Veilig
  Het speelhuis is gemaakt van kunststof. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je kinderen zich bezeren aan splinters of scherpe randen. Ook staat het huisje zeer stevig en stabiel. Er is geen verankeringsset nodig.

  Montage
  Dankzij de duidelijke handleiding heb je het speelhuis binnen no-time gemonteerd. Alle panelen worden apart geleverd, maar zijn makkelijk in elkaar te zetten. Het dak is het zwaarst en dient als laatste op het huisje te worden gezet. Het is aan te raden dit met twee personen te doen, zodat je deze direct goed neerlegt op de constructie.

  Kenmerken:
  - Afmetingen: 135 x 115 x 120 cm (hxbxd)
  - Gewicht: 22,5kg
  - Materiaal: Kunststof
  - Keurmerk: CE
  lees meer

  Specificaties