Smoby Bubble Go loopauto, Blauw
 • Uitverkocht

  SmobyBubble Go loopauto

  94.95
  Blauw
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Smoby Bubble Go loopauto

  De Bubble Go loopauto van Smoby is een revolutionare loopwagen waarmee jij alles in huis hebt om je zoon of dochter jarenlang te kunnen vermaken! Al wanneer je zoon of dochter zes maanden is, kun je gebruik maken van deze loopwagen, welke je geleidelijk om kunt bouwen tot een volwaardige en stoere loopauto.

  Veilig
  De loopauto is in al zijn vormen zeer veilig. De allerkleinsten zijn beveiligd met behulp van een stevig frame én de veiligheidsgordel. Ook heb je door de duwstang volledige controle over de loopwagen én is deze duwstang voorzien van een zonnescherm voor bescherming tegen de scherpe zon.

  Comfort
  Dankzij de grote zachte wielen is het zeer comfortabel om met deze loopwagen onderweg te zijn. Je zoon of dochter zal weinig last hebben van hobbels wanneer je de loopwagen voortduwt. Ook wanneer de loopwagen is omgebouwd tot een loopauto blijft het zeer comfortabel om de auto te besturen.

  Opbergruimte
  Als je zoon of dochter onderweg is en leuke dingen tegen komt, moeten deze natuurlijk makkelijk mee te nemen zijn! Dit kan dankzij de opbergruimte onder het zadel. Mooie stenen, schelpen of schatten kunnen hier zonder problemen worden opgeborgen.

  Leuk!
  Maar bovenal is het vooral heel leuk om met deze loopwagen aan de slag te gaan, zowel voor je kind, als voor jezelf! Dankzij het stevige dubbele metalen handvat heb je controle over de loopwagen en dankzij de flesondersteuning in de duwstang heb je deze binnen handbereik. Ook je zoon of dochter zal veel plezier aan de loopwagen beleven. Door regelmatig kleine aanpassingen te doen kan de loopauto jaren gebruikt worden en kan uiteindelijk je zoon of dochter zelfstandig op ontdekking uit gaan.

  Kenmerken:
  - Afmetingen: 63 x 35 x 55cm
  - Materiaal: Kunststof
  - Voor kinderen vanaf: 6 maanden
  lees meer

  Specificaties