overzicht
SmarTrike Zip Plus 3 in 1 driewieler, Rood/grijs
 • Uitverkocht

  SmarTrikeZip Plus 3 in 1 driewieler

  69.95
  Rood/grijs
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle buitenspeelgoed

  SmarTrike Zip Plus 3 in 1 driewieler

  De Zip Plus 3-in-1 driewieler van SmartTrike is speciaal ontworpen voor baby's van 10 maanden tot kinderen van ongeveer 3 jaar. De Zip Plus driewieler heeft ten opzichte van de normale Zip uitvoering een comfortabeler zitje, een extra opbergvak aan de duwstang en stevigere veiligheidsriempjes.

  Touch Steering
  De driewieler is uitgevoerd met specifieke touch steering technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat deze net zo makkelijk te (be)sturen is als de buggy die je direct na de geboorte gebruikt. De buggy stuurt zeer soepel, zodat jij makkelijk kunt manouvreren, zonder dat je zoon of dochter hier last van heeft.

  3-in-1
  Deze driewieler heeft drie verschillende uitvoeringen, zodat je kindje er lang plezier van kan hebben.
  - Stap 1: In de eerste fase van dit model heb je als ouder nog de gehele controle over de driewieler. Als ouder stuur en duw je de driewieler en zit je zoon of dochter stevig in het zadel.
  - Stap 2: De tweede fase is voor kinderen van ongeveer 24 maanden. In deze fase heb je nog steeds controle over de driewieler, maar zit je zoon of dochter los op de driewieler. Hiermee wordt het evenwicht en de balans op de proef gesteld.
  - Stap 3: Bij het bereiken van de derde fase, na ongeveer 30 maanden, kun je de hele vrijheid overlaten aan je zoon of dochter. Je demonteert de duwstang en geeft hiermee alle vrijheid voor het gebruik van de driewieler.
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  toegevoegd aan winkelmand