overzicht
SmarTrike smarTfold 500 opvouwbare driewieler, Roze
 • Uitverkocht

  SmarTrikesmarTfold 500 opvouwbare driewieler

  159.-
  Roze
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle buitenspeelgoed

  SmarTrike smarTfold 500 opvouwbare driewieler

  Deze roze smarTfold 500 7 in 1 driewieler van SmarTrike is geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden. De driewieler heeft verschillende standen, waarmee de driewieler makkelijk ingesteld kan worden naar de verschillende levensfasen van je kind. Met een paar klikken zet je de driewieler in elkaar en kan deze gelijk in gebruik worden genomen. Daarnaast is de driewieler compact in te klappen waardoor je deze gemakkelijk mee kan nemen in de speciale reistas. De pedalen en het zonnescherm van de driewieler zijn afneembaar en de driewieler heeft antislip pedalen en wielen van stijlvast EVA.

  Comfort
  De driewieler heeft een groot voorwiel die is voorzien van schokbrekers. Deze zorgen voor extra comfort tijdens het rijden. Ook heeft de driewieler een zachte, hoge rugleuning met voering. Hierdoor zit je kindje stevig en comfortabel in het zitje.

  Touch Steering
  De driewieler is uitgevoerd met specifieke touch steering technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat deze net zo makkelijk te (be)sturen is als de buggy die je direct na de geboorte gebruikt. De buggy stuurt zeer soepel, zodat jij makkelijk kunt manoeuvreren, zonder dat je zoon of dochter hier last van heeft.

  7 in 1
  Deze driewieler heeft zeven verschillende standen, zodat deze mee kan groeien met je dochter. De driewieler is geschikt voor kinderen van ongeveer 9 maanden.

  - Stap 1: In de eerste fase van deze driewieler kan je dochter vanaf 9 maanden zitten met behulp van de voetondersteuning. Met de Touch Steering technologie stuurt de driewieler als een buggy.
  - Stap 2: In de tweede fase kan je kindje zonder voetsteun rechtop zitten. Deze stand is voor kinderen vanaf ongeveer 12 maanden.
  - Stap 3: De derde fase is voor kinderen vanaf ongeveer 18 maanden. Hier kun je het zonnescherm verwijderen en wordt er meer zelfvertrouwen gekweekt.
  - Stap 4: In de vierde fase kun je de pedalen monteren. Je hebt hier nog wel controle over de driewieler, maar je dochter leer nu wel zelf trappen. Deze fase is voor kinderen vanaf ongeveer 24 maanden.
  - Stap 5: In de vijfde stand geef je de controle over aan je dochtertje, door het inschuiven van de duwstang.
  - Stap 6: Bij het bereiken van de zesde fase, wanneer je kindje ongeveer 32 maanden is, demonteer je de rugleuning en laat je je kindje de wereld ontdekken. Nu heeft je kindje alle vrijheid.

  Kenmerken:
  Afmetingen: 97x48x100 cm (L x B x H)
  Materiaal: Metaal
  Garantie: 2 jaar
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  toegevoegd aan winkelmand